İslam Memiş'ten çok konuşulacak altın yorumu! Tarih vererek tokat etkisi yaratacak dedi! Gram altın 1200 - 1450 lira seviyesine...

Vatandaşlar altın fiyatlarında hareketlilik ardından yaşanan son ilerlemeler inceleniyor. Bu kapsamda binlerce birey altın fiyatlarındaki son hali öğrenmek üzere incelemeler yapıyor. Öte yandan eksprlerin yaptığı değerlendirmeler sık sık okunuyor. İslam Memiş altın yorumları yatırımcılar doğrultusundan merak ediliyor. Peki, Bugün gram altın fiyatı ne kadar? Gram, çeyrek, yarım, tam, ata altın bugün ne kadar, kaç TL oldu? İşte 9 Mayıs son dakika altın fiyatları!

Giriş Tarihi 09 Mayıs 2022, 10:20 Güncelleme 09 Mayıs 2022, 10:20
İslam Memiş’ten çok konuşulacak altın yorumu! Tarih vererek tokat etkisi yaratacak dedi! Gram altın 1200 - 1450 lira seviyesine...

İÇİNDEKİLER

9 Mayıs altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri merakla takip ediliyor. Altın fiyatlarındaki son gelişmeler piyasalardaki son durumu öğrenmek isteyenler tarafından sık sık araştırılıyor. Hal böyle olunca özellikle uzmanların yorumları sıkı takibe alınıyor. İslam Memiş altın yorumları da merakla okunuyor. Peki, Bugün gram altın fiyatı ne kadar? Gram, çeyrek, yarım, tam, ata altın bugün ne kadar, kaç TL oldu? İşte 9 Mayıs son dakika altın fiyatları!

GRAM VE ONS ALTIN

Gram altının mayısın ilk haftasını yükselişle tamamladığını söyleyen Memiş, "Temmuz ve haziranda önce 1000 lira, devamında 1200 ve yılın tamamında yükselişlerin 1450 lira seviyesine ulaşacağını öngörüyorum" dedi.

Ons altın için de değerlendirmede bulunan İslam Memiş, "Daha önce de belirttiğim gibi burada kontrollü bir mekanizma var. Merkez bankaları emtia fiyatlarını bilerek ve isteyerek baskılıyor. Enflasyon ve faiz arttırma süreci. Bundan dolayı yaptıkları her şey tamamen kontrollü. 1880-1980 dolar bant aralığında gezmeye devam ediyor. Bunun dışına çıkartmıyorlar.

Ama yıl içinde bu bant aralığının dışına çıkacağını tahmin ediyorum. Özellikle 2 bin 150 dolar seviyesi öngörümde herhangi bir değişiklik yok" şeklinde konuştu.

ANLIK ALTIN FİYATLARI!

DOLAR İÇİN HAZİRAN-TEMMUZ UYARISI

Altın alımı için nisan ayının son fırsat olduğunu bir kez daha yineleyen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, döviz kurlarında yukarı yönlü hamlenin devam edeceğinin altını çizdi. Özellikle haziran ve temmuza dikkat çeken analist, yeni zirvelerin görülebileceğini söyledi.

Dolar endeksinin 104 seviyesinin üzerini gördüğünü dile getiren İslam Memiş, doların değer artışının tüm dünyada hissedildiğini, Türkiye'de ise baskılanmadan dolayı kısmi bir hissedilme yaşandığını belirtti.