Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ile görüştü

Son dakika haberine göre Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile bir araya geldi.

Giriş Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ile görüştü

Twitter hesabından görüşmeye ilişkin paylaşımda bulunan Nebati, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gerçekleştirdiğimiz ziyaretimiz kapsamında Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile bir araya geldik. İki ülke arasındaki yeni bir dönemin başlaması amacıyla ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesi ve iş birliğinin geliştirilmesi imkanlarını ele alarak görüş alışverişinde bulunduk." ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ile görüştü-2Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ile görüştü-3Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ile görüştü-4

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler