Bakan Nebati'den önemli görüşme! Ekonomist ve akademisyenlerle bir araya gelecek

Son dakika haberine göre Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, cumartesi günü Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde ekonomist ve akademisyenlerle bir araya gelecek.

Giriş Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
Bakan Nebati'den önemli görüşme! Ekonomist ve akademisyenlerle bir araya gelecek

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, cumartesi günü ekonomist ve akademisyenlerle görüşecek.

Edinilen bilgiye göre, toplantı, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde saat 14.30'da gerçekleştirilecek.

Bakan Nebati, toplantıda ekonomist ve akademisyenlere Türkiye Ekonomi Modeli'ni anlatacak ve güncel ekonomik gelişmelere ilişkin görüş alışverişinde bulunacak. Görüşmede ayrıca dünyadaki ekonomik gelişmelere değinilmesi bekleniyor.

Nebati, daha önce yeni dönemdeki ekonomi politikalarının iş dünyasına aktarılması amacıyla bazı sektörler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
Bakan Nebati'den önemli görüşme! Ekonomist ve akademisyenlerle bir araya gelecek-2Bakan Nebati'den önemli görüşme! Ekonomist ve akademisyenlerle bir araya gelecek-3Bakan Nebati'den önemli görüşme! Ekonomist ve akademisyenlerle bir araya gelecek-4

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler