Türkiye 2023 Zirvesi ve Para Sohbetleri 4 Kasım'da gerçekleşecek

Turkuvaz Medya Grubu’nun amiral gemisi Sabah Gazetesi ve ekonomi kanalı A Para’nın düzenlediği, T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir video ile katılacağı Türkiye 2023 Zirvesi yarın (4 Kasım  2021, Perşembe) gerçekleştirilecek. Zirve’de T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum özel panel konuşmalarıyla yer alacaklar.

Giriş Tarihi 03 Kasım 2021, 12:19 Güncelleme 03 Kasım 2021, 12:19
Türkiye 2023 Zirvesi ve Para Sohbetleri 4 Kasım’da gerçekleşecek

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin 2023 vizyonunun tüm detaylarıyla konuşulacağı 'Türkiye 2023 Zirvesi' Sabah & Daily Reklam Genel Müdürü ve Yazılı Medya, İcra Kurulu Üyesi Ceyda Uzman'ın açılış konuşması ile başlayacak. T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir video ile ağırlanacağı Zirve'de T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Feride Cem'in moderatörlüğünde, Türkiye'nin çevre, şehircilik ve iklim politikaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunacak.

'Enerjinin Bugünü ve Yarını' panelinin açılışında T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez online katılım ile Sabah Gazetesi Ankara Temsilcisi ve Köşe Yazarı Okan Müderisoğlu'nun sorularını cevaplayacak. 'Enerjinin Bugünü ve Yarını' panelinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Alparslan Bayraktar, DEIK Enerji İş Konseyi Başkanı Haluk Kalyoncu, SOCAR Türkiye CEO'su Zaur Gahramanov, Türkiye Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli, Zorlu Enerji Grubu Sektör Başkanı ve ELDER Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Ak ve SHELL Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem görüşlerini aktaracak.

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ise A Para Haber Müdürü Serdar Kuter'in moderatörlüğünde, 'Geleceğin Teknolojileri ve Altyapı Yatırımları' panelinin açılışında konuşacak. Türk Telekom Genel Müdürü Ümit Önal, Turkcell Superonline Genel Müdürü Emre Erdem, TÜRKSAT Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok, Kuzey Marmara Otoyolu Genel Müdürü Aynur Uluğtekin ve Trendyol Grup Başkanı Çağlayan Çetin'in katılacağı 'Geleceğin Teknolojileri ve Altyapı Yatırımları' panelini Serdar Kuter yönetecek.

Moderatörlüğünü Sabah Gazetesi Ekonomi Yazarı Feride Cem'in üstlendiği 'Çevre Dostu Şehirler' konulu panele ise, Sur Yapı ve KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Biotrend Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Salih Tuncer Mutlucan, Tabanlıoğlu Mimarlık Kurucu Ortağı Melkan Gürsel ve Martı İleri Teknoloji A.Ş. Kurucusu Oğuz Alper Öktem katılacak.

'Finans Sektörü 2023 Vizyonu' panelinin açılış konuşmasını yapacak Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, Sabah Gazetesi Ekonomi Müdürü ve Köşe Yazarı Dilek Güngör'ün sorularını cevaplayacak. 'Finans Sektörünün 2023 Vizyonu' paneli ise BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben, Sermaye Piyasası Kurumu Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alparslan Çakar, Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Vakıfbank Genel Müdürü Sn. Abdi Serdar Üstünsalih, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim H. Öztop'un katılımıyla gerçekleşecek.

Türkiye 2023 Zirvesi 4 Kasım, Perşembe günü 09.00 – 18.00 saatleri arasında Sabah, A Haber ve A Para YouTube hesapları ile Sabah TV'den canlı olarak izlenebilecek.

Zirve'nin ardından gerçekleşecek ve A Para tarafından düzenlenecek "Para Sohbetleri" oturumunda ise T.C. Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, açılış konuşmasının ardından kapalı oturumda A Para Genel Yayın Yönetmeni Özlem Doğaner'in moderatörlüğünde iş dünyasının sorularını yanıtlayacak.

TÜRKİYE 2023 ZİRVESİ & PARA SOHBETLERİ PROGRAMI