4 bankadan hızlı kredi müjdesi duyuruldu! Saniyeler içerisinde hesaplara yatacak

Saniyeler içerisinde hesaplara yatacak. 4 bankadan hızlı kredi müjdesi duyuruldu. Bankaların hızlı nakit ihtiyacı olan vatandaşlara anında kredi kampanyaları sunuyor. Bu doğrultuda da hızlı ihtiyaç kredisi faiz oranları dönem dönem merak konusu oluyor. Bazı bankalar anında dijital krediyle müşterilerine çeşitli fırsatlar sunmaya devam ediyor. Hal böyle olunca bankalar arasında kıyasıya rekabet sürüyor. Üç bankadan hızlı kredi müjdesi geldi. Müşteri sayısını artırmak isteyen bankalar tarafından kişilere başvuru yapmaları halinde 50.000-75.000-100.000 TL'ye kadar dijital kredi ödemesi yapılıyor. Başvuru yapanların kredi talepleri onaylandığı an paralar hesabınıza aktarılmaktadır.

Giriş Tarihi 04 Şubat 2022, 09:45 Güncelleme 04 Şubat 2022, 09:45
4 bankadan hızlı kredi müjdesi duyuruldu! Saniyeler içerisinde hesaplara yatacak

İÇİNDEKİLER

Hızlı kredi ihtiyacı kişilerin sıklıkla başvurdukları yöntemlerden birisi oluyor. Bu durumda belge ve imzaya gerek olmadan hızlıca kredi çekilebiliyor. 4 bankadan hızlı kredi çekilebileceği duyuruldu. Banka banka farklılık gösteren kampanyada başvuru yapana 100.000 TL'ye kadar hızlıca yatırılacak. Nakit ihtiyaçlarını kolayca karşılamak isteyen kişilerin sıklıkla tercih ettiği yöntemlerden birisi de anında ihtiyaç kredisi oluyor. Bankalar hızlı kredi ödemelerinde 90 güne varan ödemesiz dönem ve 36 aya kadar ödeme imkanı da sunuyor. Bazı bankalar 50.000 TL'ye kadar ödeme yaparken bazıları da 75.000 TL veriyor. Bu tutar 100.000 TL'ye kadar çıkmaktadır.

AKBANK DİREKT KREDİ

Akbank Mobil'e giriş yaptıktan sonra telefonunuzu sallayarak kullanabileceğiniz kredi tutarını hemen öğrenebilirsiniz. Dilerseniz anında kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Akbank Direkt Kredi ile,

100.000 TL'ye kadar kredinizi 7/24 belgesiz, imzasız, saniyeler içinde hesabınızda. Akbank Direkt Kredi'ye hemen şimdi Akbank İnternet'e veya Akbank Mobil'e girerek, Akbank Direkt Kredi formunu doldurarak veya Akbank Telefon Şubesini arayarak başvurabilirsiniz.

Akbank, kredi kullandırım koşullarını belirleme, değiştirme ve kullandırımı veya kampanyayı tamamen durdurma hakkını saklı tutar, ek bilgi/belge talebinde bulunabilir.

Akbank sigortasız ihtiyaç kredisi faiz oranı: %1,76-1,96
Akbank sigortalı ihtiyaç kredi faiz oranı: %1,64-1,84

YAPI KREDİ'DEN ANINDA ŞUBESİZ KREDİ

İhtiyaç anında krediniz Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi'nde! Üstelik şubeye gitmeden, krediniz anında hesabınıza yatıyor.

Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi ve Yapı Kredi Mobil'den kredi başvurunuzu 36 ay vadeye kadar yapıp, onaylı kredinizi hemen kullanabilirsiniz. Üstelik şubeye gitmeden, kullandığınız kredi tutarı hafta sonu dahil her gün anında hesabınıza geçer.

Yapı Kredi müşterisiyseniz Yapı Kredi Mobil veya İnternet Şubesi'nden anında kredi başvurusu yapabilir ve onaylanan kredinizi kullanabilirsiniz. Yapı Kredi Mobil / İnternet Şubesi şifreniz yoksa ya da şifrenizi unuttuysanız Şifre Al/ Şifremi Unuttum menüsünden hemen yeni bir şifre alabilirsiniz.

QNB FİNANSBANK KREDİGO

KREDİGO'DA NELER VAR?

Güncel kredi notunuzu KrediGO'dan takip edebilme imkanı
Tek tıkla başvuru kolaylığı
Onay alınması halinde kredinizi anında hesaba aktarabilme avantajı
Kredi bilgilerini ve başvuru sürecini takip etme şansı
Kredi hesaplama fonksiyonu
KrediGO Danışmanları ile ihtiyaç duyduğunuzda bireysel destek alma rahatlığı
Nasıl İndirebilirim?
KrediGO uygulamasını Android cihazlarınızda Google Play / Play Store'u kullanarak Apple cihazlarınızda ise App Store aracılığıyla indirebilirsiniz.

İŞ BANKASI ANINDA KREDİ ÖZELLİKLERİ

Anında Kredi, 100.000 TL'ye kadar olan tüm nakit ihtiyaçlarınızı size özel faiz oranları* ile anında karşılayabileceğiniz pratik bir bireysel kredidir.

Kredi tutarı 50.000 TL üzerinde olan krediler için vade 24 ay ile sınırlı olup 50.000 TL ve altındaki kredilerde azami 36 ay olarak uygulanmaktadır.

Üstelik, Anında Kredi'ye başvururken dilerseniz ilk taksitinizi krediyi kullandığınız tarihten 3 ay sonra olacak şekilde belirleyebilir ve kredinizi eşit taksitlerle geri ödeyebilirsiniz. 90 güne varan ödemesiz dönemli** Anında Kredi'ye İşCep veya İnternet Şubesi'nden başvuru yapabilirsiniz.

*Kişiye özel uygulanacak faiz oranı müşteri özellikleri, kredi tutarı, kredi vadesi ve diğer kredi bilgilerine göre değişiklik gösterebilmektedir.

**90 güne varan ödemesiz dönem seçimi Bankamatiklerden yapılan Anında Kredi başvurularında geçerli değildir.