Binance sistem olağandışı hatası nasıl çözülür? Binance para çekme sorunu ne zaman düzelecek? İşlemler askıya alındı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, tüm para çekme işlemlerini askıya aldığını bildirdi. İşlemlerin devre dışı bırakıldığını açıklayan Binance sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Vatandaşlar arama motorları üzerinde, "Binance sistem olağandışı hatası nasıl çözülür? Binance para çekme sorunu ne zaman düzelecek?" Sorularının yanıtını arıyor. İşte tüm merak edilenler!

Giriş Tarihi 01 Kasım 2021, 16:08 Güncelleme 01 Kasım 2021, 16:09
Binance sistem olağandışı hatası nasıl çözülür? Binance para çekme sorunu ne zaman düzelecek? İşlemler askıya alındı!

İÇİNDEKİLER

Kripto para borsalarından biri olan Binance tüm para çekme işlemlerini askıya aldı. Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Binance, işlemlerin devre dışı bırakıldığını açıkladı. Peki, Binance sistem olağandışı hatası nasıl çözülür? Binance para çekme sorunu ne zaman düzelecek? İşte cevabı!

Dünyanın en büyük hacimli kripto para borsası Binance, büyük bir birikme nedeniyle para çekme işlemlerini askıya aldığını açıkladı.

İlk olarak yaklaşık 14.40 sularında para çekimini geçici olarak durdurduğunu açıklayan borsa, yaklaşık 30 dakika sonra işlemlerin yeniden açıldığını söyledi.

Yaklaşık 40 dakika önce ise, ikinci kez para çekimini askıya aldığını duyuran şirket, ekiplerinin konu ile ilgili çalıştığını sözlerine ekledi.

Para çekme işlemlerinin ne zaman açılacağı konusunda bir bilgi paylaşılmadı.

Binance nedir?

Binance, çeşitli kripto para birimlerinin ticareti için bir platform sağlayan bir kripto para borsasıdır. Ocak 2018 itibarıyla Binance, işlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsası oldu.

Binance, daha önce high frequency trading yazılımı geliştiren bir geliştirici olan Changpeng Zhao tarafından kuruldu. Binance başlangıçta Çin'de bulunuyordu, ancak daha sonra Çin'in artan kripto para düzenlemeleri nedeniyle Çin'den ayrıldı.