15.000 TL çeken 579,83 TL geri ödeyecek! Ziraat Bankası sadece SSK ve Bağkur emeklilerine anında veriyor

Ziraat Bankası emeklileri sevindirecek bir duyuruda bulundu. Banka SSK ve Bağkur emeklileri amacıyla yaptığı yazılı açıklamada, maaş ödemelerini Ziraat Bankası aracılığı ile alanlara ideal finansmanlı kredi vereceğini bildirdi. Söz hususu paket kapsamında 15.000 TL kredi çeken bir emekli aylık 579,83 TL geri ödeme yapacak.

Giriş Tarihi 02 Ekim 2021, 08:56 Güncelleme 02 Ekim 2021, 08:56
15.000 TL çeken 579,83 TL geri ödeyecek! Ziraat Bankası sadece SSK ve Bağkur emeklilerine anında veriyor

İÇİNDEKİLER

Peş peşe açıklama geldi. Nakit sıkıntısı çeken emeklilere güzel haber. 15.000 TL çeken emekli 579,83 TL geri ödeyecek! Ziraat Bankası emeklilere 1,59 faiz seviyesi ile kredi veriyor. Krediden emekliler şubeye gitmeden faydalanabiliyorlar. Uygun faiz seviyesi ile verdiği krediden yalnızca emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan çekenler faydalanabilecekler. Ayrıca emekliye faizsiz kredi amacıyla müracaat koşulları bankalar kendi talepleri tarafında belge talep ediyorlar. Her banka kendi koşullarını sunuyor. Ama genel olarak istenilen belgeler ve şartlar alçakta sıralanmıştır.


Maaşını Ziraat'ten Alan Emeklilere Özel Krediler Ziraat'te!

Maaş ödemelerini Bankamız aracılığı ile alan emeklilerimiz Emeklinin Artısı Kredi Paketi ile konut ve nakit gereksinimlerini avantajlı koşullar ile karşılıyor, Dijital Kredi ürünü ile şubeye gitmeden kredi kullanabiliyor. Takvim.com.tr kısaca bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

50.000 TL'ye kadar olan krediler amacıyla 36 aya kadar, 50.001 TL ve üzeri olan krediler amacıyla 24 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Yıllık Maliyet seviyesi faiz tahsis ücreti ve vergiler esas alınarak hesaplanmıştır. 35 yaş amacıyla hesaplanan 1 senelik ortalama sigorta masrafı tüketici kredisi amacıyla 39,67-TL, konut kredisi amacıyla 108,19.-TL'dir.

Kredi paketine ait faiz oranlarından; Bankkart, KMH ve Talimat Ürünlerine sahip olan ya da yeni müracaatta bulunan; BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası ve Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az üç tanesine sahip olan ya da yeni başvuruda bulunanlar faydalanabilecektir. Takvim.com.tr haberini okuyorsunuz. Haber kaldığı yerden devam ediyor.

Konut Kredisi amacıyla; Bankkart, KMH ve Talimat Ürünlerine sahip olan ya da yeni müracaatta bulunan; BES, AZG, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası, Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az dört tanesine sahip olan ya da yeni müracaatta bulunanlar faydalanabilecektir.

Kampanyadan maaşını Bankamız aracılığı ile alan emeklilerimiz faydalanabilecektir.

EMEKLİYE FAİZSİZ KREDİ VEREN BANKA VAR MI?

Emekliye faizsiz kredi amacıyla müracaat koşulları bankalar kendi talepleri tarafında belge talep ediyorlar. Her banka kendi koşullarını sunuyor. Ama genel olarak istenilen belgeler ve şartlar alçakta sıralanmıştır. Kredi sicil puanının düşük olmaması gerekiyor. Emekli olan bireyin üstünde meşru takip bulunmaması gerekiyor. İpotek sunmak isteyen vatandaşın evli ise eş onayı gerekiyor. Verilecek kredinin aylık taksit ödemesi bireyin emekli maaşının %70'inden çok olmaması gerekiyor. Bu kredi fırsatından yararlanmak isteyen vatandaşlar hangi bankayı tercih ediyorlar ise o bankanın resmi internet sitesinden daha çeşitli bilgi edinebilirler.