Acil paraya ihtiyacı olanlar dikkat! İş Bankası anında onaylanan 50 bin TL kredi veriyor...

İş Bankası acil kredi kullanmak isteyenler için anında kredi kampanyası ile 50 bin TL'ye kredi olanağı sağlıyor. İş Bankası tarafından sağlanan kredi kampanyasından faydalanmak isteyenler için internet üzerinden SMS ile ve banka şubelerinden müracaatların nasıl yapılacağına dair ayrıntıları belirtiyoruz. Haberimizde ayrıca kredi kullanım şartlarına ait detayları da bulabilirsiniz. Teknoloji ve yazılım sistemlerinin de gelişmesiyle günümüzde birçok banka SMS ile anında kredi vermektedir.

Giriş Tarihi 06 Nisan 2021, 08:15 Güncelleme 19 Temmuz 2021, 14:55
Acil paraya ihtiyacı olanlar dikkat! İş Bankası anında onaylanan 50 bin TL kredi veriyor...

İÇİNDEKİLER

Nisan ayı içerisinde ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar için sağlanan olanaklardan bir tanesi de İş Bankası Anında Kredi. Mobil bankacılık, internet bankacılığı veya banka şubelerinden başvuru yapabileceğiniz kredi için başvurunuzun onaylanması durumunda paranız hesabına yatar. Peki İş Bankası anında kredi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar hangi şartları sağlamak zorundalar. SMS kredi, bankaları müşterilerine kısa mesaj yolu ile hızlıca kredi kullandırmalarına verdikleri isimdir.

Şubeye Gitmeye Gerek Yok

İş Bankası sunmuş olduğu kredi kampanyasına ilişkin açıklamasında, "Şubeye gitmeden kredi çekmek artık çok kolay! İşCep, İnternet Şubesi veya Bankamatiklerden anında kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Kredi başvurunuzun onaylanması halinde, çektiğiniz kredi tutarı İş Bankası'ndaki vadesiz hesabınıza anında aktarılır." bilgilerini paylaştı.

İŞ BANKASI'NDAN 50 BİN TL'YE KADAR ANINDA KREDİ

İş Bankası anında kredi kampanyası 50.000 TL'ye kadar olan tüm nakit ihtiyaçlarınızı anında karşılayabileceğiniz pratik bir bireysel kredidir. Bu kredi kampanyasından yararlanacak olan vatandaşlar için faiz oranları standart değildi. Faiz oranları başvuru esnasında müşterinin kredi durumuna göre özel olarak belirlenir. Kullanılacak kredi limitine göre bu faiz oranlarıyla ödeme plannı oluşturulur. İş Bankası anında kredi geri ödemeleri müşterilerin talep etmesi durumunda en az 3 ay en fazla ise 60 ay vade ile yapılır.

Başvuru İşlemleri Nasıl Yapılır?

50 bin TL'ye kadar sunulan kredi için başvuruda bulunacak olan vatandaşlar başvurularını İşcep mobil uygulaması ile internet şubesi ile yada ATM Bankamatik üzerinden hızlı bir şekilde yapabilirler. Kredi başvurunuzun onaylanması durumunda 50 bin TL'ye kadar olan kredileriniz hesabınıza yatacak.

Sms ile Kredi Veren Bankalar

Teknoloji ve yazılım sistemlerinin de gelişmesiyle günümüzde birçok banka SMS ile anında kredi vermektedir. Bankanın özel müşterisi olanlar, telefonda süren kısa işlemlerle kısa sürede kredi başvurusu yapabilir, cevabını da aynı şekilde öğrenebilir. SMS ille kredi başvurusu yapmak en kısa süren işlemlerden biridir.