90 güne varan ödemesiz dönemli kredi müjdesi! Bu fırsat cepleri rahatlatacak! Anında hesaplara yatırılıyor

Bankaların ihtiyaç kredisinde sunduğu faiz oranlarını açıkladı. Bu nedenle de hangi bankaların kampanya yaptığı nakit ihtiyacı olanlar tarafından araştırıyor. Bankaların kimisi 50, kimisi 75, kimisi de 100 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi veriyor. İş Bankası'nın 90 güne varan ödemesiz dönemli kredi fırsatı merak konusu oldu. Ayrıca Enpara'nın %1,69 faiz oranı ile en az 1.000 TL, en fazla 75.000 TL olarak, 36 aya kadar vadelerle kredi imkanı dikkat çekenlerden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Kredi kampanyasında yer alan bilgilere göre dosya masrafı, ücret veya komisyon talep edilmiyor. Tüm bankaların sunduğu faiz oranlarına haberimizin içerisinde kapsamlı bir şekilde yer verdik.

Giriş Tarihi 13 Mart 2021, 11:56 Güncelleme 13 Mart 2021, 11:56
90 güne varan ödemesiz dönemli kredi müjdesi! Bu fırsat cepleri rahatlatacak! Anında hesaplara yatırılıyor

İÇİNDEKİLER

Anında nakit para ihtiyacı olanlar ihtiyaç kredisi tekliflerini mercek altına aldı. Kredi çekmek isteyenler hangi bankanın en uygun krediyi verdiğini araştırıyor. Bu nedenle de bankaların kredi hesaplama araçları üzerinden faiz oranlarını mercek altına aldı. Bazı bankaların 100 bin liraya kadar 36 ay vadeyle kredi fırsatı dikkat çekti. İhtiyaç kredisi teklifleri arasında Enpara'nın %1,69 faiz oranı ile en az 1.000 TL, en fazla 75.000 TL olarak, 36 aya kadar vadelerle kredi imkanı dikkat çekenlerden birisi oldu. Kampanyada yer alan bilgilere göre dosya masrafı, ücret veya komisyon talep edilmiyor. Son olarak Ziraat Bankası tüketici kredi faiz oranını 1,64'ten 1,54 indirdi. Ayrıca İş Bankası da 90 güne varan ödemesiz kredi teklifiyle dikkat çekiyor.

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ

Ziraat Bankası'nda tüketici kredisi faiz oranı 1,54. Bankanın resmi internet sitesinde yer alan örnek hesaplamada 15 bin liranın 36 ay vade ile geri ödemesi aylık 574 lira oluyor.

GARANTİ BBVA İHTİYAÇ KREDİSİ

Garanti Bankası'nda 36 aylık vadeyle 15 bin liradaki ihtiyaç kredisi faiz oranı 1,93. 25 bin liradaki faiz oranı ise 1,84 olarak değişim gösteriyor.

50 bin liralık kredinin ihtiyaç kredisi faiz oranı 1,64 ve aylık taksit tutarı 1.951,58 TL olarak karşımıza çıkıyor.

100 bin lirada 36 ay vadede ise 1,49 oran karşımıza çıkıyor ve aylık taksit tutarı 3.790 lira.

AKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ

Akbank'ta ihtiyaç kredisinde 36 ay vadeyle 10 bin lira kredinin faiz oranı 1,91 olarak görülüyor. Aylık taksit tutarı ise 410,96 TL.

25 bin lira kredi, 36 ay vadenin faiz oranı 1,77. Aylık taksit tutarı 1.000,46 TL

50 bin lira kredi, 36 ay vadenin faiz oranı 1,61. Aylık taksit tutarı 1.940,28 TL.

İŞ BANKASI

Kredi Tutarı: 75.000 TL

Geri Ödenecek Toplam Tutar: 102.556,44 TL

Kredi Vadesi: 36 ay

Aylık Taksit Tutarı: 2.848,79 TL

Faiz Oranı: 1,50

İşte bankanın açıklaması;

İş Bankası ihtiyaç kredisi geri ödemelerinizi bütçenizi yormadan planlayabilmenize de yardımcı olur. İhtiyaç kredinizi size özel* belirlenen ihtiyaç kredisi faiz oranıyla dilerseniz aylık eşit taksitlerle, dilerseniz kişiye özel esnek taksitli** ödeme planıyla kullanabilirsiniz.

Üstelik, Anında Kredi'ye başvururken dilerseniz ilk taksitinizi krediyi kullandığınız tarihten 3 ay sonra olacak şekilde belirleyebilir ve kredinizi eşit taksitlerle geri ödeyebilirsiniz. 90 güne varan ödemesiz dönemli Anında Kredi'ye İşCep veya İnternet Şubesi'nden başvuru yapabilirsiniz. 90 güne varan ödemesiz dönem seçimi Bankamatiklerden yapılan Anında Kredi başvurularında geçerli değildir.

ENPARA İHTİYAÇ KREDİSİ

Enpara.com'un yüzde 1,69 faiz oranıyla sağladığı kredi imkanı 75.000 TL 36 ay vadeli hesaplandığında aylık ödemesi 2.955,71 TL olarak karşımıza çıkıyor. Başvuruların değerlendirme sürecinin ardından onay aldığında kredi hemen hesaba yatırılacak.

Enpara'dan ihtiyaç kredisi için yapılan açıklama şu şekilde:

* Enpara.com İhtiyaç Kredisi'ni en az 1.000 TL, en fazla 75.000 TL olarak, 1 aydan 36 aya kadar vadelerle kullanabilirsiniz.

* Enpara.com İhtiyaç Kredisi'nde hiçbir masraf, ücret veya komisyon yoktur. Enpara.com İhtiyaç Kredisi'ne uygulanan avantajlı faiz oranlarına ve toplam maliyet oranlarına hesaplama aracını kullanarak ulaşabilirsiniz.

Farklı kredi tekliflerini karşılaştırırken toplam maliyet oranlarını dikkate almanızı öneririz. Sizin için en avantajlı olan kredi toplam maliyet oranı en düşük olan kredidir.

* Enpara.com'dan ihtiyaç kredisi alabilmeniz için kredi başvurusunda bulunmanız ve başvurunuzun olumlu değerlendirilmesi gerekir. Mevcut Enpara.com müşterileri Enpara.com İnternet veya Cep Şubesi'nden, henüz Enpara.com müşterisi olmayanlar ise yukarıda bulunan hesaplama aracını kullanarak başvurabilirler. Başvuru sırasında sizden herhangi bir belge, kefil ya da teminat istenmez.

* İhtiyaç kredisi başvuruları QNB Finansbank kredi politikaları çerçevesinde değerlendirilir.

Daha önce kullanmış olduğunuz kredilerin ve kredi kartlarının ödemelerini geciktirmeden, düzenli olarak yapmış/yapıyor olmanız ve şu anda düzenli bir gelirinizin olması veya son dönemlerde Enpara.com'da bir birikiminizin olması başvurunuzun olumlu değerlendirilmesini sağlayacak en önemli etkenlerdir.

* Kredi başvuruları ortalamada birkaç dakika içerisinde, en geç 8 iş saati içerisinde, değerlendirilerek sonuçlandırılır. Eğer Enpara.com müşterisiyseniz değerlendirme sonucunun olumlu olması durumunda internet veya cep şubemizden kredi ödeme planınızı ve sözleşmesini onaylayarak kredinizi anında kullanabilirsiniz.

Eğer Enpara.com müşterisi değilseniz, öncelikle sizi kısa bir süre içinde adresinizde ziyaret ederek Enpara.com müşterisi yaparız.

* İhtiyaç kredisi taksitlerinin ödeme planında belirtilen şekilde, her ay zamanında ve eksiksiz olarak ödenmesi gerekir. Kredi taksitlerinizi Enpara.com İnternet Şubesi, Cep Şubesi, Çözüm Merkezi ve QNB Finansbank ATM'lerinden ödeyebilirsiniz.

Ayrıca, taksit ödeme günlerinde Enpara.com Vadesiz TL hesabınızda yeterli bakiye bulunması durumunda taksitleriniz, hiçbir ek işlem yapmanıza gerek kalmadan, hesabınızdan otomatik olarak tahsil edilir.

* Kredinizi dilediğiniz zaman vadesinden önce kapatabilir, taksitlerini erken ödeyebilir veya toplu bir ara ödeme yapabilirsiniz. Bu durumlarda oluşacak faiz indirimlerinden yararlanırsınız.