Gelir belgesiz anında 15.000 TL internet üzerinden şartsız! Bankaya gitmeden kredi alabilirsiniz

Gelir belgesiz, anında 15 bin TL'ye kadar kredi veren bankalar birçok vatandaşın acil nakit ihtiyacını anında karşılayabilmek için bankaların kredi kampanyalarını araştırmakta. Bankalar bu dönemde müşterilerine destek olabilmek için online kanallardan kredi fırsatları sunmaktadır. 60 aya varan vade fırsatıyla 15 bin TL'ye kadar kredi sunulmaktadır. Fakat hiçbir banka, düzenli bir geliri olmayan ve maaş bordrosu gösteremeyen kişilere kredi vermez.

Giriş Tarihi 05 Mart 2021, 11:46 Güncelleme 31 Mayıs 2021, 12:12
Gelir belgesiz anında 15.000 TL internet üzerinden şartsız! Bankaya gitmeden kredi alabilirsiniz

İÇİNDEKİLER

Gelir belgesiz, anında 15 bin TL'ye kadar kredi veren bankalar birçok vatandaşın acil nakit ihtiyacını anında karşılayabilmek için bankaların kredi kampanyalarını araştırmakta. İnsanlar, gelir belgesiz, bordrosuz, kefilsiz ve bankaya gitmeden kredi çekip çekemeyeceklerini araştırmaya başladı.


Gelir belgesi olmaksızın kredi veren bankalar

Gelir belgesi olmadan kredi veren bankalar kredi notu yüksek olan kişilere kredi vermektedir.

Kredi geçmişi temiz olanlar 15 bin TL'ye kadar kredi çekebilir.

Çalışmayanlara kredi veren bankalar kişilerde hangi şartları arıyor?

Çalışmayanlara kredi veren bankalar öncelikle, kişinin borçlarını ödeyebileceğine dair belgeler ister. Bunun dışında ev ya da araba gibi ipotek edilebilecek taşınır veya taşınmaz değerli eşyaların olup olmamasına dikkat edilir. Bu isteklere ek olarak şunlar eklenebilir:

-Çalışmayan kişilerin kredi notlarının yüksek olması,

-Daha önce kredi çekmemiş olması,

-Başvuran kişinin kara listeye düşmemiş olması,

-Başvuran kişinin sicilinde haciz durumunun olmaması,

-Kişinin borçlu olmaması,

-Kişinin ödemelerini yapabileceğini kanıtlaması gerekmektedir.

Eğer kredi başvurusunda bulunacak kişi çalışıyorsa kefil talep edilmemektedir. Fakat kişi hem çalışmıyor hem de gelir belgesi gözükmüyorsa borcunu ödeyebileceğinin ispatı olarak ev ya da araç gibi değerli eşyalarını ipotek altında göstermesi istenir.

Kredi notu düşük olanlara kredi veren bankalar hangileridir?

Kefilsiz ve gelir belgesi olmaksızın kredi veren bankalar kişilerin kredi notuna bakmaktadır. Kredi notu düşük olan vatandaşların kefilsiz şekilde kredi çekmesi olanaksızdır. Sigortası olmayan bireylerin kredi çekebilmesi için banka ile anlaşmalı olması şartı aranır.