Ziraat Bankası kredi faiz oranları ne kadar oldu? 15 Şubat taşıt, konut ve tüketici kredisi faiz oranları

Ziraat Bankası kredi faiz oranları sıkça araştırılan konular arasında yer alıyor. Şubat ayının ortalarında olduğumuz şu günlerde ev, araba alacaklar ya da nakit ihtiyacı dolayısıyla kredi çekecekler kamu bankalarının faiz oranlarını incelemek istiyor. İşte 15 Şubat Ziraat Bankası taşıt, konut ve tüketici kredisi faiz oranları

Giriş Tarihi 15 Şubat 2021, 13:15 Güncelleme 15 Şubat 2021, 14:57
Ziraat Bankası kredi faiz oranları ne kadar oldu? 15 Şubat taşıt, konut ve tüketici kredisi faiz oranları

İÇİNDEKİLER

Ziraat Bankası kredi faiz oranları vatandaşlar tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Kamu bankaları ve özel bankalar kredi faiz oranlarındaki yeni kampanyalarını ve fırsatları resmi internet siteleri üzerinden vatandaşlara duyuruyor. Peki, Ziraat Bankası kredi faiz oranları ne kadar oldu? 15 Şubat taşıt, konut ve tüketici kredisi faiz oranlarında son durum nedir?

ZİRAAT BANKASI KREDİ FAİZ ORANLARI

Tüketici kredisi: 1.64

Taşıt kredisi: 1.64

Konut kredisi: 1.47

Tüketici Kredisi

Tüm bireysel ihtiyaçlarınızın finansmanında kullanabileceğiniz 36 aya kadar vade imkânına sahip Tüketici Kredimize hemen başvurun, paranız uygun faiz oranları ve dilediğiniz ödeme seçenekleriyle en kısa sürede cebinizde olsun.

Özellikler

Dilediğiniz ödeme seçenekleriyle esnek bir yapıya sahiptir.
36 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Şahsi ve/veya maddi teminat alınmaktadır.
Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası* ürünü sunmaktadır.

*Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. acentesidir.