Dar gelirli vatandaşlara TOKİ'den fırsat!... 395 TL taksitle 240 ay vadeli konut satışları büyük ilgi görüyor

TOKİ'nin kurasız konut satışı kampanyasına başvurmak isteyen adaylar, TOKİ kurasız konut satışı başvuru şartlarını araştırmaya başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yeni bir konut ve işyeri satış duyurusu geldi. Kurum daha önceden inşa edilmiş tamamlanmış olan projelerinden yapılacak satışlar açık artırma usulü ile olacak.

Giriş Tarihi 12 Şubat 2021, 13:01 Güncelleme 11 Mayıs 2021, 10:40
Dar gelirli vatandaşlara TOKİ’den fırsat!... 395 TL taksitle 240 ay vadeli konut satışları büyük ilgi görüyor

İÇİNDEKİLER

Alt gelir grubu ve orta gelir grubu için sunulan açık konut satışları. TOKİ, yeni ev fırsatı ile beraber dar gelirli olana ailelere ev sahibi olma imkanı tanımaya başladı. İkamet şartı olmadan ev sahibi olabilirsiniz. Dar ve orta gelirli aileler, bu avantaj sayesinde 3+1 veya 2+1 ev sahibi olabilecekler. TOKİ açık satış nedir araştıranlar için TOKİ'nin web sitesinde bulunan çekiliş ve kura olmadan alınan ev ilanlarını kapsamaktadır.

TOKİ konut satışları hangi şehirlerde olacak?

Karabük

Zonguldak

Çorum

Denizli

Niğde

Van

Rize illerinde yapılacağı resmi sitede yayınlandı.14 bin TL'den başlayan fiyatlarla peşinat ödemesi yapılması gerekirken en düşük taksit tutarının 389 TL'den başlaya fiyatlar ile belirlenecek.

TOKİ Konut Başvurusu Nasıl Yapılıyor

Toki konut başvuruları; Ziraat Bankası ve Halk bankası şubelerinden gerçekleştirilecek. Son tarih ise 31 Aralık 2020. Alıcılar, açık satışın başladığı günden itibaren yüzde 10 – 12 – 15 ve yüzde 25 peşinat seçeneklerinden yararlanabilirler.

Vade seçenekleri ise; 96 aydan 240 aya kadar değişiklik gösteriyor.

TOKİ Başvurusu İçin Gereken Şartlar;18 yaşından büyük olması, Vatandaşlık kimlik numarası, Türk vatandaşı olması, Fotoğraflı nüfus cüzdanı

TOKİ YENİ KONUTLAR İÇİN TIKLAYINIZ