En süratli 5.000-10.000 ve 20.000 TL sorunsuz ve hızlı kredi veren bankalar! Hemen başvurup alabilirsiniz

Son dönem içinde artan nakit ihtiyaçlarının karşılanması için bankalar sürekli olarak kredi kampanyaları oluşturmaya devam ediyorlar. Hızlı kredi kısaca SMS ya da online olarak kredi başvurusu yapmaktır.

Giriş Tarihi 29 Ocak 2021, 15:35 Güncelleme 20 Nisan 2021, 12:43
En süratli 5.000-10.000 ve 20.000 TL sorunsuz ve hızlı kredi veren bankalar! Hemen başvurup alabilirsiniz

İÇİNDEKİLER

Hızlı kredi seçeneği sunan bankaların bu konuda yoğun ilgi gördüğü bilinmektedir. Acil paraya ihtiyacı olanlar için hızlı sonuç veren kredi seçeneği son dönemde çok sayıda başvuru almaktadır. Müşteriler hangi bankadan kredi kullanımı yapacaklar ise başvurularını 3 farklı yoldan yapabilirler.

Akbank Hızlı Kredi

Akbank Direkt uygulaması üzerinden hızlıca başvuruda bulunarak 20.000 TL krediler 12 aya kadar ulaşan vade seçenekleri ile çekilebilmektedir. Paralar hesaplara aktarılmaktadır.

Cepte TEB Hızlı Kredi

TEB'in intenet bankacılığı uygulaması olan Cepte TEB üzerinden hızlıca kredi çekilebilmektedir. Uygulamaya giriş yapılması sonrasında oldukça kısa bir süre içinde kredi onayı alınabilmekte, uygun faiz oranları altında 20.000 TL ihtiyaç kredisi çekilebilmektedir. Kredi başvuruları için uygulama kullanıldığında şubelere gidilmesine gerek kalmamaktadır.

İş Bankası Hızlı Kredi

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olan İş bankası üzerinde 20.000 TL kredi veriliyor. İş Bankası üzerinde bir hesaba sahip olunması halinde intenet bankacılığı üzerinden oldukça kısa bir süre içinde kredi çekilebilmektedir. İş Cep uygulaması aracılığı ile kredi başvurusunda bulunabilmekte, kısa bir süre sonra kredi onayı alınarak kredi çekilebilmektedir. 20.000 TL kredilerde 60 aya kadar ulaşan vade seçenekleri sunulmaktadır. Paranın teslimi için banka şubelerine gidilebilmekte, ya da hesaplara aktarım yapılabilmektedir.

Kredi Başvuruları Nereden Yapılacak?

Müşteriler hangi bankadan kredi kullanımı yapacaklar ise başvurularını 3 farklı yoldan yapabilirler. Bunun için ilk olarak internet bankacılığı kullanabilecek olan müşteriler bankaların mobil uygulamaları üzerinde de kredi başvurularını tamamlayabilirler. Bunun dışında SMS ile veya banka şubelerine giderek de kredi başvuruları yapılabilir.