Yeni dönemin parlayan yıldızı Çanakkale Lapseki'de 12,7 dönüm tarla icradan satışa çıkarıldı

Basın İlan Kurumu'na ait ilan portalı üzerinden satışa çıkarılan icralık ev, araba, arsa, dükkan ilanları güncellendi. Güncel icradan satılık taşınmazlar arasında yer alan Çanakkale Lapseki'deki 12.781,55 metrekare büyüklüğündeki tarla fiyatıyla dikkat çekti. 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapılmasıyla birlikte yeni dönemin yükselen yıldızı olan Lapseki'de, son yıllarda taşınmaz fiyatları büyük artış yaşamıştı.

Giriş Tarihi 24 Ocak 2021, 09:39 Güncelleme 24 Ocak 2021, 09:39
Yeni dönemin parlayan yıldızı Çanakkale Lapseki’de 12,7 dönüm tarla icradan satışa çıkarıldı

İÇİNDEKİLER

Çanakkale'de bulunan Lapseki İcra Dairesi tarafından Sındal Köyü'ndeki 12.781,55 metrekare büyüklüğündeki tarla icradan satışa çıkarıldı. 1915 Çanakkale Köprüsü'nün temelinin atıldığı günden bu yana büyük değer kazanan Lapseki'de satışa çıkarılan tarlanın muhammen bedeli 782 bin 561 TL olarak belirlendi.

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı olan ilan.gov.tr üzerinden yayınlanan ilanda, taşınmaza ilişkin detaylı bilgiler de açıklandı. Buna göre ilanda, "Taşınmaz Sındal Köyüne yakın konumda olması nedeniyle güvenli olması ve ulaşım problemi bulunmamaktadır. Taşınmaza bitişik parsellerde ayrıca sulama için artezyen su kuyusu tesisi ile sulanan taşınmazlar olduğu gözlemlendiği, kuzey kısımdaki parseller ile birlikte tarımsal üretimde kullanıldığı, geometrik olarak belirgin bir formda olmayıp, topografig olarak kısmen hafif eğimli, kısmen ise orta eğimli olmak üzere değişken eğimli bir yapıya sahip olduğu, Parsel Doğusunda ormana, diğer yönlerinde tarımsal üretimde kullanılan tarla ve bahçelere cepheli, parsel üzerinde verimli şeftali ağaçları bulunmakta olup parselin Kadastral yolu bulunmadığı, taşınmaz üzerinde 4 m. Sıra üzeri ve 5 m sıra aralarıyla dikilmiş şeftali ağaçları bulunduğu, ağaçlarının bakımlı oldukları ve verim vermeye başladıkları, taşınmaz üzerinde şeftali ağaçları dışında değerlendirmeye konu olabilecek mütemmim cüz bulunmadığı taşınmaz üzerinde ortalama olarak tahminen 5 yaşların 600 adet şeftali ağaçları bulunduğu bilirkişilerce tespit edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

İlanla ilgili detaylı bilgi için tıklayın

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN