Kredi faizinde yeni avantajlar! Bankalar anında yeniledi! 21 Ocak Ziraat, İş Bankası, Halkbank, Vakıfbank güncel taşıt, konut ve ihtiyaç faiz oranları!

21 Ocak Vakıfbank, Ziraat, Akbank, Garanti, TEB taşıt-konut ve ihtiyaç kredi faiz oranları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Ev, araba alacaklar ya da nakit ihtiyacı dolayısıyla kredi çekecekler kamu ve özel bankaların yenilediği faiz oranlarını incelemek istiyor. Pandemi sürecinden dolayı kredi çekmek isteyen vatandaşların talepleri, bankaların kredi faiz oranlarını sürekli güncellemelerine neden oldu. Kamu bankalarının verdiği uygun faizli konut kredisi kampanyaları ise en çok tercih edilen kredilerden oldu. En uygun konut kredisi faizi veren banka hangisi araştırması yapan vatandaşlar, konut kredisi faiz oranları artmadan ev almak istiyor. Peki, faiz oranı en düşük ihtiyaç, taşıt-konut kredisini hangi banka veriyor? 21 Ocak Vakıfbank, Ziraat, Akbank, Garanti taşıt-konut ve ihtiyaç kredi faiz oranları ne?

Giriş Tarihi 21 Ocak 2021, 11:29 Güncelleme 21 Ocak 2021, 11:41
Kredi faizinde yeni avantajlar! Bankalar anında yeniledi! 21 Ocak Ziraat, İş Bankası, Halkbank, Vakıfbank güncel taşıt, konut ve ihtiyaç faiz oranları!

İÇİNDEKİLER

Kredi faiz oranlarında yeni yılın gelmesiyle birlikte çeşit kampanyalar duyurulmaya başlandı. Kamu bankaları ve özel bankalar kredi faiz oranlarındaki yeni kampanyalarını ve fırsatları resmi internet siteleri üzerinden vatandaşlara duyuruyor. Kredi çekmeyi düşünenler bu bağlam güncel faiz oranları hakkında bilgi edinerek bankaya ona göre gitmek istiyor. Yenilenen faiz oranlarına göre en uygun krediyi veren banka belli oldu. Haberimizin içerisinde 21 Ocak Vakıfbank, Ziraat, Akbank, Garanti taşıt-konut ve ihtiyaç kredi faiz oranları detaylı bir şekilde yer alıyor.

21 OCAK 2021 ZİRAAT BANKASI KREDİ FAİZ ORANLARI!

Konut kredisi: 1.47

Tüketici kredisi: 1.58

Taşıt kredisi: 1.66

21 OCAK 2021 HALKBANK KREDİ FAİZ ORANLARI!

İhtiyaç kredisi: 1.77

Taşıt kredisi: 1.77

Konut kredisi: 1.52

21 OCAK 2021 VAKIFBANK KREDİ FAİZ ORANLARI

Taşıt kredisi: 1.35

İhtiyaç kredisi: 1.79

SarıPanjur Konut Kredisi: 1.49

21 OCAK 2021 İŞ BANKASI KREDİ FAİZ ORANLARI!

İhtiyaç kredisi: 1.50

Taşıt kredisi: 1.55

Ev kredisi: 1.40

21 OCAK 2021 AKBANK KREDİ FAİZ ORANLARI!

Direkt kredi: 2.03

İhtiyaç kredisi: 1.96

Taşıt kredisi: 1.51

Konut kredisi: 1.39

21 OCAK 2021 GARANTİ BANKASI KREDİ FAİZ ORANLARI!

Konut kredisi: 1.49

İhtiyaç kredisi: 1.49

Taşıt kredisi: 1.64

21 OCAK 2021 TEB KREDİ FAİZ ORANLARI!

İhtiyaç kredisi: 1.45

Taşıt kredisi: 1.49

Konut kredisi: 1.40

Kredi Kullanmak İçin Gerekli Şartlar

18 yaşını doldurmuş olmanız,

Bankalarla kredi ve kredi kartı çalışmalarınızın düzgün olması,

İpotek verecekseniz eş rızanızın yazılı olarak bankaya verilmesi,

İhtiyaç kredilerinde 36 ay ve taşıt kredilerinde 60 ay talep etmeniz,

Konut kredisi hariç, aile gelirinizi krediye dâhil etmemeniz,

Gelirinizi resmi geçerliliği bulunan evrak ile beyan etmeniz,

Yukarıda belirttiğimiz şartlar neredeyse tüm bankalar tarafından uygulanır.

İhtiyaç Kredisi Nedir?

İhtiyaç kredisi, basit anlamda kısa vadeli ve düşük tutarlı nakit ihtiyaçlarımızı karşılamak için kullandığımız bir kredi türüdür. Son zamanlarda bankaların da teknolojik gelişmelere ayak uydurması ile birlikte şubeye gitmeden telefon veya internet yoluyla bile ihtiyaç kredisi kullanılmaya başlandı. Hatta taksit yasakları ile birlikte cep telefonları için bile bankalar ihtiyaç kredisi vermeye başladı.

Konut Kredisi Nedir?

Bireysel kredi türü olup sadece ev alımı sırasında kullanılabilen, vergi muafiyetleri (KKDF ve BSMV) ile kamu otoritesinin desteklediği bir kredi türüdür. Öte yandan aile bireyleri ve yakın akrabalar arasında yapılan satışlarda, finansman sağlama amacı (muvazaalı işlem) olduğu gerekçesi ile konut kredisi kullandırılmaz.