Emekli Sandığı kapsamında ayın 1, 2 ve 3’ünde aylık alan emekli dul ve yetimlerin ödemeleri dün ve bugün yapıldı
Emekli Sandığı kapsamında aylık alan emekli, dul ve yetimlere erken maaş ödemesi yapıldı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Emekli Sandığı kapsamında ayın 1, 2 ve 3'ünde aylık alanların ödemelerini sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle öne çektiklerini söyledi.
Giriş Tarihi:
Emekli Sandığı kapsamında aylık alan emekli, dul ve yetimlere erken maaş ödemesi yapıldı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Emekli Sandığı kapsamında ayın 1, 2 ve 3'ünde aylık alanların ödemelerini sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle öne çektiklerini söyledi.

Selçuk şu bilgileri verdi: "Ocak ayının 1'i ve 3'ü arasında ödenecek olan aylıkları sokağa çıkma kısıtlamasından önce ödüyoruz.

