Başvuranın hemen hesabına geçiyor! Ek masraf, komisyon yok! En az 1000 en fazla 75.000 TL ihtiyaç kredisi...

Ek masraf, komisyon yok! Başvuranın anında hesabına yatıyor! En az 1000 en fazla 75 bin TL ihtiyaç kredisi fırsatı vatandaşların ilgisini çekti. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bu fırsatla ilgili detayları öğrenmek istiyor. Anında nakit para ihtiyacı olanlar için müjdeli bir haber paylaşıldı. Bilindiği üzere ihtiyaç kredilerinde belirli zamanlar arasında değişikler yapılıyor. Bankalar kredi ihtiyacını olanlar için yeni tekliflerini duyurarak bu fırsatlardan yararlanmasını sağlıyor. Aylık %1,69 faiz oranı ile 36 ay vadeli kredi imkanı son dönemde dikkat çekti. Enpara.com %1,69 faiz oranı ile en az 1.000 TL, en fazla 75.000 TL olarak, 36 aya kadar vadelerle kredi imkanı sağlayacak.

Giriş Tarihi 30 Aralık 2020, 08:36 Güncelleme 30 Aralık 2020, 08:36
Başvuranın hemen hesabına geçiyor! Ek masraf, komisyon yok! En az 1000 en fazla 75.000 TL ihtiyaç kredisi...

İÇİNDEKİLER

Son günlerde nakit para gereksinimi olanlar ihtiyaç kredisi faiz oranlarını incelerken bir öneri sunuldu. Belli tarihler arasında ihtiyaç kredisi faiz oranlarında yeni değişimler yaşanıyor ve bankalar yeni tekliflerini vatandaşa sunuyor. Nakit gereksinimi olanlar için yeni bir bilgi paylaşıldı. Enpara %1,69 faiz oranı ile en az 1.000 TL, en fazla 75.000 TL olarak, 36 aya kadar vadelerle kredi olanağı sağladığını duyurdu. Bültenin ardından gözler kredi hakkındaki ayrıntılara çevrildi. Kredi kampanyasında yer alan bilgilere göre dosya gideri, fiyat veya komisyon arz edilmemektedir. Son dakika haberi! Son dakika gelişmesinin ayrıntıları takvim.com.tr'de...

AYLIK GERİ ÖDEME TUTARI NE KADAR OLACAK?

Enpara.com'un yüzde 1,69 faiz oranıyla sağladığı kredi imkanı 75.000 TL 36 ay vadeli hesaplandığında aylık ödemesi 2.955 TL olarak karşımıza çıkıyor. Başvuruların değerlendirme sürecinin ardından onay aldığında kredi hemen hesaba yatırılacak.

BANKADAN KREDİ AÇIKLAMASI

Enpara'dan ihtiyaç kredisi için yapılan açıklama şu şekilde:

* Enpara.com İhtiyaç Kredisi'ni en az 1.000 TL, en fazla 75.000 TL olarak, 1 aydan 36 aya kadar vadelerle kullanabilirsiniz.

* Enpara.com İhtiyaç Kredisi'nde hiçbir masraf, ücret veya komisyon yoktur. Enpara.com İhtiyaç Kredisi'ne uygulanan avantajlı faiz oranlarına ve toplam maliyet oranlarına hesaplama aracını kullanarak ulaşabilirsiniz.

Farklı kredi tekliflerini karşılaştırırken toplam maliyet oranlarını dikkate almanızı öneririz. Sizin için en avantajlı olan kredi toplam maliyet oranı en düşük olan kredidir.

* Enpara.com'dan ihtiyaç kredisi alabilmeniz için kredi başvurusunda bulunmanız ve başvurunuzun olumlu değerlendirilmesi gerekir. Mevcut Enpara.com müşterileri Enpara.com İnternet veya Cep Şubesi'nden, henüz Enpara.com müşterisi olmayanlar ise yukarıda bulunan hesaplama aracını kullanarak başvurabilirler. Başvuru sırasında sizden herhangi bir belge, kefil ya da teminat istenmez.

* İhtiyaç kredisi başvuruları QNB Finansbank kredi politikaları çerçevesinde değerlendirilir. Daha önce kullanmış olduğunuz kredilerin ve kredi kartlarının ödemelerini geciktirmeden, düzenli olarak yapmış/yapıyor olmanız ve şu anda düzenli bir gelirinizin olması veya son dönemlerde Enpara.com'da bir birikiminizin olması başvurunuzun olumlu değerlendirilmesini sağlayacak en önemli etkenlerdir.

* Kredi başvuruları ortalamada birkaç dakika içerisinde, en geç 8 iş saati içerisinde, değerlendirilerek sonuçlandırılır. Eğer Enpara.com müşterisiyseniz değerlendirme sonucunun olumlu olması durumunda internet veya cep şubemizden kredi ödeme planınızı ve sözleşmesini onaylayarak kredinizi anında kullanabilirsiniz. Eğer Enpara.com müşterisi değilseniz, öncelikle sizi kısa bir süre içinde adresinizde ziyaret ederek Enpara.com müşterisi yaparız.

* İhtiyaç kredisi taksitlerinin ödeme planında belirtilen şekilde, her ay zamanında ve eksiksiz olarak ödenmesi gerekir. Kredi taksitlerinizi Enpara.com İnternet Şubesi, Cep Şubesi, Çözüm Merkezi ve QNB Finansbank ATM'lerinden ödeyebilirsiniz.

Ayrıca, taksit ödeme günlerinde Enpara.com Vadesiz TL hesabınızda yeterli bakiye bulunması durumunda taksitleriniz, hiçbir ek işlem yapmanıza gerek kalmadan, hesabınızdan otomatik olarak tahsil edilir.

* Kredinizi dilediğiniz zaman vadesinden önce kapatabilir, taksitlerini erken ödeyebilir veya toplu bir ara ödeme yapabilirsiniz. Bu durumlarda oluşacak faiz indirimlerinden yararlanırsınız.

İhtiyaç Kredisi Nedir?

Bireysel kredilere ilişkin kurallar Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından belirlenmiştir. Bankalar bu kurallar çerçevesinde kullandırılmakla mükelleftir. Kullanıcılar ise bu kuralları bilip anlamalı ve çekeceği krediyi öderken zorlanmamak adına çekeceği ihtiyaç kredisi türünü iyi belirlemelidir. Bu zorunlu bir işlem olmasa da bankaların bireysel uygulayacağı kampanyalarının ve ödeme kolaylıklarının önünü açmaktadır. Türünü belirledikten sonra çekilen kredinin vade sayısı, geri ödeme esnasında faiz oranını etkileyeceği için gerçekçi ve fayda gözetir olmalıdır.

Bankalar zaman zaman bu ihtiyaç kredi türlerinde özel dönemlerde ve kişilere uygun kampanyalar düzenlemektedir. Kredi başvuru süresince bankaların belirlemiş olduğu kredi faiz oranları ile güncel kredi kampanyalarının takibini yapmak bütçe açısından önemlidir. Bu karşılaştırmayı yapmak için ise hangi bankanın hangi meblağa ne kadar faiz oranının belirlendiğine bakmak gerekmektedir. Ayrıca kredi başvurusundan önce krediyi hangi vadede ödeyebileceğimizi belirlemek kazancımızı dengeleyecektir. Bankaların sağladığı imkanları kıyaslamak içinse sitemizdeki banka kredilerini karşılaştırma bölümünden kredi olanaklarını karşılaştırabilirsiniz.

İhtiyaç Kredisi Başvuruları

İnternet bankacılığı yaygınlaştıkça, bireysel kredi başvuru işlemlerini yapmak kolaylaşmıştır. Ancak bankalar bireysel ihtiyaç kredilerini teslim etmek için gerçek kişilerin muhatap olarak almayı ve gerekli olan evrakları teslim etmeyi şart koşmaktadır. Krediye başvuru yaparken hesabınızın bulunduğu bir bankadan ihtiyaç kredisi almak için sadece akıllı telefonunuzdan banka uygulamasını kullanarak başvuruyu birkaç dakika içinde çözmek mümkündür. Hiç hesap açmadığınız bir bankadan krediye başvurmak söz konusu olduğunda, banka sizden başvuru esnasında belli başlı belge ve evraklar isteyecektir.