İstinaf mahkemesi Uber’in sarı taksiler ile çalışmaya devam etmesine izin verdi! Uber Türkiye müjdeli haberi duyurdu

Haksız rekabet oluştuğu gerekçesiyle faaliyetleri durdurulan Uber ile ilgili mahkemeden yeni bir karar geldi. İstinaf mahkemesi, Uber’e erişim engelini kaldırdı ve Uber’in sarı taksiler ile çalışmaya devam etmesine izin verdi. Uber Türkiye’den yapılan açıklamada, istinaf mahkemesinin, dün aldığı karar ile Uber’e Türkiye’de erişim engeli getiren ilk derece mahkemesi kararını hatalı bulduğu belirtildi.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
İstinaf mahkemesi Uber’in sarı taksiler ile çalışmaya devam etmesine izin verdi! Uber Türkiye müjdeli haberi duyurdu

Haksız rekabet oluştuğu gerekçesiyle faaliyetleri durdurulan Uber ile ilgili mahkemeden yeni bir karar geldi.

İstinaf mahkemesi Uber’in sarı taksiler ile çalışmaya devam etmesine izin verdi! Uber Türkiye müjdeli haberi duyurdu-1

İstinaf mahkemesi, Uber'e erişim engelini kaldırdı ve Uber'in sarı taksiler ile çalışmaya devam etmesine izin verdi.

İstinaf mahkemesi Uber’in sarı taksiler ile çalışmaya devam etmesine izin verdi! Uber Türkiye müjdeli haberi duyurdu-2

Uber Türkiye'den yapılan açıklamada, istinaf mahkemesinin, dün aldığı karar ile Uber'e Türkiye'de erişim engeli getiren ilk derece mahkemesi kararını hatalı bulduğu belirtildi.

İstinaf mahkemesi Uber’in sarı taksiler ile çalışmaya devam etmesine izin verdi! Uber Türkiye müjdeli haberi duyurdu-3

Açıklamada, "İstinaf mahkemesi, kararı bozarak Uber'e erişim engelini kaldırdı.

İstinaf mahkemesi Uber’in sarı taksiler ile çalışmaya devam etmesine izin verdi! Uber Türkiye müjdeli haberi duyurdu-4

Erişim engelinin kaldırılması ile birlikte Uber, taksi ürünüyle Türkiye genelinde faaliyet göstermeye devam edebilecek" denildi.

UYGULAMAYA DEVAM

İstinaf mahkemesi Uber’in sarı taksiler ile çalışmaya devam etmesine izin verdi! Uber Türkiye müjdeli haberi duyurdu-5
Açıklamada, Uber Global Sözcüsü'nün, "Türkiye'ye inanıyoruz ve bağlıyız. İstinaf mahkemesi Uber Taksi ile faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edebileceğimizi teyit ettiği için mutluyuz.

Uygulamamızı İstanbul'daki tüm yolcu ve sarı taksi şoförlerine sunmaya devam edeceğiz" ifadelerine de yer verildi.

İstinaf mahkemesi Uber’in sarı taksiler ile çalışmaya devam etmesine izin verdi! Uber Türkiye müjdeli haberi duyurdu-6

Uber Türkiye'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda da "Türkiye'de Uber'e gelen erişim engelinin istinaf kararı ile iptal edilmesinden çok mutluyuz.

İstinaf mahkemesi Uber’in sarı taksiler ile çalışmaya devam etmesine izin verdi! Uber Türkiye müjdeli haberi duyurdu-7

Uygulamamız, sarı taksilerle İstanbullulara hizmet vermeye devam edecek.

İstinaf mahkemesi Uber’in sarı taksiler ile çalışmaya devam etmesine izin verdi! Uber Türkiye müjdeli haberi duyurdu-8

Türkiye'deki kullanıcılarımızla yeniden buluşacağımız için heyecanlıyız" denildi. UbeErişim engelinin kalkması ile Uber uygulamasında UberTaksi hizmeti sunulabilecek.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler