Kurasız satılan sıfır konut ve işyeri projeleri! TOKİ'den Aralık kampanyası! 120 ay ve 180 vadeyle...

Dar ve orta gelirli aileler, bu avantaj sayesinde 3+1 veya 2+1 ev sahibi olabilecekler. TOKİ açık satış nedir araştıranlar için TOKİ'nin web sitesinde bulunan çekiliş ve kura olmadan alınan ev ilanlarını kapsamaktadır. TOKİ Başkanlığı farklı il ve ilçelerde yer alan projelerinden hem konut hemde işyeri satışı yapacak. TOKİ Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek bu satışlar ihale usulü olacak.

Giriş Tarihi 08 Aralık 2020, 08:27 Güncelleme 12 Şubat 2021, 12:53
Kurasız satılan sıfır konut ve işyeri projeleri! TOKİ’den Aralık kampanyası! 120 ay ve 180 vadeyle...

İÇİNDEKİLER

Çevre Bakanlığı, TOKİ Başkanlığı konut ve işyeri satışlarına ilişkin ilanına başvuru yapacaklar için "Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 31 ilde 133 konut ve 21 ilde 107 iş yeri açık artırma ile satılacak. Müzayede, 17 Aralık 2020 tarihinde TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu Halkalı/İstanbul, Bilkent Otel ve Konferans Merkezi Bilkent /Ankara adreslerinde gerçekleştirilecek" bilgilerini verdi.

HANGİ ŞEHİRLERDE TOKİ KONUT SATIŞI VAR?

Güncel TOKİ konut satışı kampanyaları araştırılırken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile kurasız TOKİ konut satışı yapılacağı duyurusu paylaşıldı. Hangi şehirlerde kurasız TOKİ konut satışı var araştıran adaylar, kurasız TOKİ konut satışı ödeme şartlarını da merak ediyor.

TOKİ'DEN AÇIK KONUT SATIŞ DUYURUSU

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca yapılan kurasız ev satışı duyurusu hangi şehirde olacağı bilgisi paylaşıldı. Kurasız açık satış konut satışlarının Kırıkkale Yuva Projesinden yapılacağı bilgisi paylaşıldı. TOKİ Başkanlığı bu projeden toplam 251 adet ev satışını kurasız olarak gerçekleştirecek. TOKİ kurasız konut başvurusu hangi banka üzerinden yapılacak araştıran vatandaşlar için duyuruda şu bilgiler paylaşıldı; "Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 251 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 30 Kasım 2020 - 31 Aralık 2020 tarihleri arasında Açık Satışa sunulacaktır." denildi. Kurasız konut satışı nasıl yapılacak merak eden vatandaşlara, satışların başvuru önceliğine göre yapıldığını belirtelim.

KURASIZ KONUT SATIŞI ÖDEME TABLOSU

TOKİ Başkanlığı yaptığı açıklamada 251 konutun tamamını 2+1 olarak satışa sunacak. Kurasız konutların büyüklüğü 75 metrekare olarak açıklanırken, TOK Başkanlığı bu konutların net olarak 59 metrekare olduğunu da duyurdu. Kurasız konut satışlarının 115 bin TL ile 154 bin TL arasında değiştiğini duyuran TOK başkanlığı, taksitlerin 565TL gibi rakamlardan yapıldığını da açıkladı. İşte TOKİ kurasız konut ödeme tablosu;