Engelliler Günü mesajları en güzel anlamlı… 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sözleri resimleri!

Dünya Engelliler Günü mesajları sözleri günün en çok araştırılan konulardan birisi oldu. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajları sosyal medyada veya WhatsApp gruplarında paylaşılıyor. Bu anlamlı günde, hayatın her alanında yer alan engelliler unutulmuyor ve farkındalık oluşturmak amacıyla çeşitli paylaşımlar yapılıyor. Haberimizden 3 Aralık Engelliler Günü mesajları ve sözlerine ulaşabilir, birbirinden güzel mesajları telefonunuz indirebilirsiniz.

Giriş Tarihi 03 Aralık 2020, 10:52 Güncelleme 03 Aralık 2020, 10:52
Engelliler Günü mesajları en güzel anlamlı… 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sözleri resimleri!

İÇİNDEKİLER

3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajları sözleri! En güzel anlamlı Engelliler Günü mesajları arama motorlarında sorgulanıyor. Engellilere toplumda farkındalık yaratma amacıyla her yıl 3 Aralık tarihinde çeşitli etkinliklerle Dünya Engelliler Günü kutlanıyor. Bu anlamlı günde engelli kişilerin sorunları da dile getiriliyor. Sosyal medyada engellilerle ilgili mesajlar da paylaşılıyor. İşte, en güzel anlamlı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajları!

DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJLARI!

-Empati yapsak yeter bir şeylerin farkında olabilmek için…. Engelsiz bir yaşam ancak böyle mümkün..

-Dünya Engelliler Farkındalık Günü'nde hepimizin birer engelli adayı olduğu gerçeğinin farkında olan bireyler olarak üreten, sosyal hayatın bütün alanlarında aktif biçimde yer alabilen bağımsız bireyler olarak yer alabilmeleri için her alanda gereken duyarlılığın artmasını sağlamamız gerekmektedir.

-3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün, engelli kardeşlerimiz ile ilgili toplumsal farkındalığın artmasına, onların hayatlarını kolaylaştıracak yeni adımlar atılmasına vesile olmasını diliyor, bütün engellerin sevgi, saygı ve dayanışmayla aşılacağını hatırlatarak, tüm engelli vatandaşlarımıza ve onların fedakâr ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

-Tohum toprağın bağrına, engelli birey de topluma emanettir.

-Sevgi, dayanışma ve empati ile engelsiz bir yaşamı hep birlikte inşa edeceğiz.

-Birbirimizi anladığımız her an, bir engeli daha yıkar ve yaşamı herkes için huzurlu kılarız. Bugün farkındalık günü, kutlama değil engellilerin yaşadığı sorunları farkında olmanız gerekiyor.

-Engeller engelliler için engel değil, engelliler için en büyük engel biziz."

-Yaşama sevinci ile hayata tutunan bütün engelli kardeşlerimizin sadece bir gün değil her gün yanındayız."

-"Adımlarınızın biçiminin ne önemi var mühim olan yürüyüşümüzle sevgi ve dostluk köprüsünü geçmektir."

-En büyük engel sevgisizliktir. Sevgiyle engelleri ortadan kaldıralım

-Yalnızca bugün değil, her gün hatırlamak gerek! Engel olma destek ol.

-Engelli olmak sorun değil, engelliye engel olmak sorundur.

- Engellilere verilen sevgi onlara yaşama sevinci verir.