Türk Telekom ücretsiz internet alma yolları... 2020 Kasım 10 ve 30 GB bedava internet nasıl alınır?

Türk Telekom, Türkiye'de hizmet vermekte olan ve yaygın olarak tercih edilmekte olan operatörler arasında bulunmaktadır. Türk Telekom'un müşterilerine pek çok farklı kampanya sağlamakta olup, bunlar arasında Türk Telekom bedava internet 2020 seçeneği de bulunmaktadır. Müthiş kampanyaları ile her zaman ilgi odağı olan Türk Telekom'dan müşterilerine hediye bedava internet yağmuru kaldığı yerden devam ediyor. Cep telefonu operatörleri arasında en güçlü alt yapıya sahip olan firmalardan Türk Telekom; haftalık bedava internet almak isteyenlere 30 GB, aylık bu fırsattan yararlanmak isteyenlere de 10 GB bedava internet veriyor.

Giriş Tarihi 06 Kasım 2020, 08:41 Güncelleme 06 Kasım 2020, 08:41
Türk Telekom ücretsiz internet alma yolları... 2020 Kasım 10 ve 30 GB bedava internet nasıl alınır?

İÇİNDEKİLER

Milyonlarca cep telefonu kullanıcısı için can simidi olan bedava internet için araştırmalar sürüyor. Bu anlamda Türk Telekom müşterilerine 30 GB bedava internet veriyor. Her daim yapmış olduğu kampanyalar ile adından oldukça bahsettiren Türk Telekom, müşterilerini sevindirmeye devam ediyor. Türk Telekom pek çok farklı kampanya ile 30 GB'a kadar bedava internet dağtıyor! Türk Telekom hediye internet ve 30 GB bedava internet kampanyalarına dair tüm detaylar haberimizde sizlerle... Peki Türk Telekom 10 ve 30 gb hediye internet kampanyası başvuru şartları nedir?

TÜRK TELEKOM'DAN 30 GB BEDAVA İNTERNET

Günlük 5 GB hediye, gece geçerli 10 GB hediye internet ve haftalık 30 GB hediye internet paketi gibi çok sayıda seçeneği müşterilerine sunan Türk Telekom, bedava internetin yanı sıra her yöne sınırsız konuşma, hediye arayanı bil servisi, MNG Kargo'dan yüzde 30 indirim ve Enterprise'dan yüzde 40 İndirim gibi farklı çok sayıda seçeneği de bünyesinde barındırıyor.

Hemen sizde 4.5 G'ye geçerek 30 gün boyunca geçerli olan 30 GB bedava internetinizi Türk Telekom'dan alabilirsiniz.

ÇANAKKALE VE BALIKESİR'DE YAŞAYANLARA TÜRK TELEKOM'DAN 10 GB BEDAVA İNTERNET

30 Aralık 2020 tarihine kadar devam edecek olan kampanya doğrultusunda Türk Telekom tarafından 'İlinize Özel Hediye 10 GB internet kampanyası' bağlamında Ekim ayı süresince Balıkesir ve Çanakkale illerinde yaşayan vatandaşlar için bedava internet müjdesi geldi.

Eğer sizde bu iki ilden birinde yaşıyorsanız Türk Telekom'dan yeni bir hat alarak ya da numaranızı taşıyarak bedava internet kazanabilirsiniz. Çanakkale ve Balıkesir illerinde yaşayan vatandaşlar Türk Telekom bayisine giderek; Efsane 8, Efsane 12, Prime Efsane 20 veya Selfy Efsane 10 GB tarifelerinden birine geçiş yapabilirler.

Bu işlem sonunda gerçekleştirilecek olan aktivasyon akabinde Türk Telekom bayisinden 10 GB bedava internet hediyenizi talep etmeniz yeterli olacaktır.