Evde oturanlara, emeklilere ek gelir müjdesi geldi! Gözler orada!

2000 TL garantili! Ev hanımlarına, emeklilere, işsizlere, ek gelir arayanlara evde ek iş müjdesi! Türkiye'de pek çok kişi herhangi bir iş yerine bağlı olmadan evden çalışmak ve bu şekilde para kazanarak hayatını sürdürmek istiyor.

Giriş Tarihi 03 Kasım 2020, 09:19 Güncelleme 22 Aralık 2020, 12:01
Evde oturanlara, emeklilere ek gelir müjdesi geldi! Gözler orada!

İÇİNDEKİLER

En az 2000 TL kazanın! Evde ek iş, evinizde oturduğunuz yerden yapılarak ve para kazanabileceğiniz türde işlerdir. Herkes evde ek iş, evde iş imkanı, ek iş veren firmalar vb şeyleri her gün arıyorlar. Peki nedir bunlar? Niye herkes bunları arıyor? Ne kadar para kazanılıyor? Nasıl yapılıyor?

Evde yapılacak basit el işi ürünler

1 – Daha süslü gözükmeleri için mumları paketleyin. Uzun ve düz olan mumlarla başlayın. Güzel ve çekici ev dekorasyonu ürünleri yaparak para kazanabilirsiniz. Kokusuz beyaz mumlar seçmeniz daha farklı tasarımlar yapmanıza yardımcı olur. Ancak isterseniz koku ve renk değişimleri de yapabilirsiniz.

Vanilyalı veya kokusuz bir mum ve biraz ip veya deri alın. Mumun kenarlarına tarçın çubuklarını dizin ve tarçın çubuklarını deri veya ip yardımıyla bağlayarak muma sabitleyin. Tarçın ısındıkça çok güzel bir koku verecektir. Dikdörtgen bir çuval bezi ve desenli bir bez alın. Kumaş makası yardımıyla büyük bir parça çuval bezi ve çuval bezinin ortasına gelecek büyüklükte desenli kumaş kesin. Sıcak tutkal veya diğer güçlü yapıştırıcılardan kullanarak desenli parçayı çuval bezine yapıştırın. Daha sonra bu parçayı biraz ip yardımıyla muma bağlayın.

Geniş ağızlı küçük bir cam turşu kavanozu alın. Kavanozun tabanına yapıştırıcı sürün ve mumu yapıştırıcının üstüne oturtun. Mum ve kavanoz arasında kalan boşlukları düz cam taşlarla doldurun. Taşlar bir veya iki renkli olabilir. Mum aydınlandığında renkler ışıldayacaktır.

2 – Gösterişli buzlu camlar yapın. Ucuz şarap kadehleri veya konyak bardakları alın. Birkaç lastik bantla etraflarını sarın, içlerini gazete ile doldurun ve daha sonra dışına dikkatli bir şekilde frost-finish sprey uygulayın. Yüzeyi aşınmış etkisi vermek için boya kuruduktan sonra lastik bantları çıkarın.

Bardaklar düzgün gözükecektir ancak sakın bardakları mikrodalga fırına veya bulaşık makinesine koymayın. Bu bilgiyi müşterilere verdiğinizden de emin olun.

3 – Geri dönüştürülmüş saçaklı şallar yapın. Herhangi yumuşak bir tişörtle başlayın. Kumaş makası kullanarak tişörtü dikkatli bir şekilde koltuk altından itibaren kesin. Tişörtün tüpe benzer alt bölümünü ( kestiğiniz bölüm ) alın ve düz bir yere serin. Daha sonra kestiğiniz parçayı alın ve makas kullanarak dik saçaklar yapacak şekilde kesin. Kesikler arasında aralıklar bırakın. Alt bölümde saçaklar oluştuktan sonra dikkatli bir şekilde her parçayı bükün ve aşağı doğru çekin.

Tişörtten saçaklı şal yapımı oldukça kolaydır ancak pratik gerektirir. Ucuz tişörtler alın veya evdeki eskimiş tişörtleri kullanarak pratik yapın.

4 – Sevimli dekoratif sabunlar yapın. Kaliteli ve lüks sabunlar yapmak büyük çaba gerektirse de basit dekoratif sabunlar yapmak yarım saatinizi bile almaz ve isterseniz bu sabunları satabilirsiniz veya banyonuza koyabilirsiniz. Bir el işi dükkanını ziyaret edin ve bir blok gliserinli sabun ve aynı zamanda renkli kumaş boyası, birkaç tane esans ( limon, lavanta veya nane gibi) ve yumuşak silikon veya plastik kalıplar alın. Blok halindeki gliserinli sabundan bir parça kesin ve bunu mikrodalgada ısıtın. Daha sonra bir çubuk kullanarak birkaç damla renklendirici ve esans ekleyerek karıştırın. Karışımı kalıplara dökün ve şekil almalarını bekleyin. Daha sonra kalıplardan çıkarın ve tıraşlayın.

Bir şişeye ispirto doldurun ve sabunları dökmeden önce hafifçe sıkın. Alkol şekillenmesine engel olacak baloncukların oluşmasını engelleyecektir.
Kenarlardaki fazlalıkları yok etmek için bir bıçak yardımıyla dikkatli bir şekilde tıraşlayın.