TOGG isim yazdırma nasıl ve nereden yapılır? TOGG yerli otomobil fiyatı ne kadar olacak?

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. TOGG markası adı altında üretilecek otomobiller için yerli üretim fabrikasının temeli Başkan Erdoğan'ın katılımıyla atıldı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, yerli otomobil TOGG’un üretileceği TOGG Platform Tasarım ve Üretim Merkezi’nin inşaat başlama töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamaların ardından TOGG isim yazdırma nasıl yapılır sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Peki, TOGG yerli otomobil fiyatı ne kadar? Özellikleri nelerdir? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 18 Temmuz 2020, 19:32 Güncelleme 18 Temmuz 2020, 19:40
TOGG isim yazdırma nasıl ve nereden yapılır? TOGG yerli otomobil fiyatı ne kadar olacak?

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin heyecanla beklediği yerli otomobil üretim tesisinin temel atma töreni bugün Bursa'da yapıldı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan temel atma töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, "Türkiye'nin Otomobili sadece ülkemizde değil dünyanın birçok yerinde ses getirdi." dedi. Bugün gün içerisinde TOGG ben de varım kampanyasına isim yazdırmak isteyen vatandaşlar TOGG isim yazdırma nasıl yapılır sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, TOGG yerli otomobil fiyatı ne kadar? TOGG özellikleri nelerdir? İşte merak edilenler...

TOGG YENİLİKTE BEN DE İSİM YAZDIRMA NASIL YAPILIR?

TOGG'dan yapılan açıklamaya göre, kampanya kapsamında TOGG'un Gemlik'teki üretim tesisine adını yazarak bu tarihi ana iz bırakmak isteyenler "www.yeniliktebendevarim.com" adresine davet ediliyor.

"Kişisel verilerin korunması kanunu aydınlatma metninini okudum" butonunu işaretleyen vatandaşlar diledikleri takdirde hemen altında bulunan sosyal medya paylaşım adresleri üzerinden görsellerini oluşturarak paylaşabiliyor.

Grup açıklamasına göre, kampanya kapsamında TOGG'un Gemlik'teki üretim tesisine adını yazarak bu tarihi ana iz bırakmak isteyenler "www.yeniliktebendevarim.com" adresine davet ediliyor. Siteye girip adını yazan herkes, adı ve altında "#YenilikteBendeVarım" etiketli bir sertifika ve iki farklı fotoğrafı indirerek sosyal medya hesaplarında paylaşabiliyor. Etkinlik boyunca sitede toplanacak olan isimler Gemlik'teki üretim merkezinde bir kapsül içinde saklanarak tarihe bir iz olarak kalacak.

TOGG BEN DE VARIM KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ

TOGG SİPARİŞ NASIL VERİLİR?

Türkiye'nin Otomobili Ortak Girişim Grubu (TOGG), yerli otomobilin ön siparişlerine yönelik açıklama yaptı.

TOGG'un resmi Twitter sayfasından yapılan duyuruda, "Otomobil için yurt içi ve yurt dışından çok sayıda mesaj ve telefon almaktayız. Üretim, satış ve pazarlama stratejileri titizlikle yürütülmektedir. Ön sipariş talebinde bulunmak isteyen kişi ve kurumların TOGG tarafından yapılacak resmi açıklamaları takip etmesini önemle rica ederiz." ifadeleri kullanıldı.

TOGG FİYATI NE KADAR?

Yeli otomobil ismi ve fiyatı henüz belli değil. Yerli otomobilin isminin önümüzdeki yıllarda açıklanması bekleniyor.

YERLİ OTOMOBİL ÖZELLİKLERİ NELER?

- Yerli otomobilin şasesi dikkat çekiyor. 30 dakikanın altında hızlı şarj imkanı veren otomobil, 300 km ve 500 km menzil opsiyonlarına sahip.

- Yerli otomobilde, gelişmiş batarya yönetim ve aktif termal yönetim sistemlerinin sağladığı uzun ömürlü batarya paketi mevcut. Otomobilde, 200 beygir güç ile 7.6 saniye, 400 beygir güç ile 4.8 saniye altında 0-100 km/s hızlanma kapasitesi bulunuyor.

- Yerli otomobil, sürekli olarak merkeze bağlı olacak ve bazı sistem güncellemeleri sürücünün bile hissedemeyeceği şekilde giderilecek. Ayrıca bakım ve parça değişimi gerektiren arıza durumlarında ise sistem, direkt olarak bakım noktasıyla iletişime geçecek.

Yerli otomobil otonom sürüş teknolojisine sahip olacak. Trafik sıkıştığı zaman otomobil kendiliğinden durup kalkabilecek. Sürücünün direksiyonla kontrol etmesine gerek kalmayacak.

- Saatler sonra tanıtımı yapılacak yerli otomobilden ilk detaylar yerinde izleniyor. Etkinlik alanında bulunan yerli otomobilin şasesi dikkat çekiyor.

- Yerli otomobilde Holografik Asistan teknolojisi de bulunuyor. Bu teknolojiyle yol detayları, tümsekler, köprüler sürücünün direkt olarak gözbebeğine ışınlar yoluyla iletilecek. Sürücü yola bakarken aynı zamanda bu uyarıları da görebilecek. Holografik Asistan teknolojisi dünyada ilk kez kullanılıyor.