Vakıfbank ve Halk Bank, Ziraat Bankası 30 bin TL 6 ay geri ödemesiz ihtiyaç kredisi nasıl alınır? İşte kredi başvuru evrakları...

6 ay geri ödemesiz 30 bin TL düşük faizli kredi nasıl alınır? Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası kredi faiz oranları indirimi için düğmeye bastı. Peki kredi faiz oranları indirimi sonrası 30.000 tl varan ihtiyaç kredisi desteği başvurusu nasıl yapılır? Haberimizde Tatil destek kredisi ve taşıt kredisi faiz oranları hakkında bilgiler yer alıyor. İşte, üç kamu bankası olan Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası 30 bin TL'ye kadar 6 ay geri ödemesiz kredi faiz oranları miktarı ve ödeme planı... İşte son dakika haberi ve detaylar takvim.com.tr'de

Giriş Tarihi 30 Haziran 2020, 09:23 Güncelleme 30 Haziran 2020, 09:23
Vakıfbank ve Halk Bank, Ziraat Bankası 30 bin TL 6 ay geri ödemesiz ihtiyaç kredisi nasıl alınır? İşte kredi başvuru evrakları...

İÇİNDEKİLER

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bank 30 bin TL ve 60 ay vade seçenekleri en fazla aratılanlar arasına girmiş durumda. Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası tarafından geçtiğimiz haftalarda hayata geçirilen kredi faiz oranı indirimi ile ikinci el otomobil ve elektronik eşya gibi farklı alanlarda önemli bir faiz oranı düşüşü gerçekleşti. 30 bin TL 6 ay geri ödemesiz ihtiyaç kredisi ve 10.000 TL'ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vade seçeneği ile vatandaşa sunulmaya başlanan tatil kredisi yoğun ilgi gördü. Peki, bu kredi başvuru şartları nelerdir ve Halkbank, Ziraat bankası ve Vakıfbank kredi faiz oranları ne kadar oldu? İşte son dakika haberi ve detaylar takvim.com.tr'de


YERLİ ÜRETİM ÜRÜNLERİNDE KREDİ DESTEĞİ

Yerli üretim yapan mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev boya-seramik-kapı ve pencere sistemleri, ev tekstil, çeyiz ve bisiklet firmalarıyla anlaşmalar yapılarak, asgari 3 bin TL, azami 30 bin TL kredi tutarı ile 6 ay ödemesiz azami 60 ay vade, aylık yüzde 0,55 faiz oranı ile finansman imkanı sunulacak.

ZİRAAT BANKASI, HALKBANK VE VAKIFBANK TÜKETİCİ KREDİSİ PAKETİ

Sosyal hayatı destek kredisi paketinin ilki olan Firma Katkı Paylı Tüketici Kredisi Paketi ile Halkbank tarafından yapılan açıklama ile "sosyal ihtiyaçlarının finansmanının uygun şartlarda sağlanmasının yanı sıra yerli üretim yapan mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev boya-seramik-kapı ve pencere sistemleri, ev tekstil, takvim.com.tr çeyiz ve bisiklet sektörlerini desteklemek amacıyla; Yerli üretim yapan firmalar ile anlaşmalar yapılacak ve asgari 3.000 TL, azami 30.000 TL kredi tutarı ile 6 ay ödemesiz azami 60 ay vade, aylık %0,55 faiz oranı ile finansman imkanı sunulacaktır" ifadeleri ile kampanya duyuruldu.

Söz konusu anlaşmalı firmalar devlet bankalarının internet siteleri üzerinden duyurulacak. Kampanya kapsamında en düşük 3 bin lira en yüksek 30 bin lira kredi desteği yüzde 0.55 faiz oranı ile ilk 6 ayı ödemesiz dönemli olmak üzere kullandırılacak.

DEVLET BANKALARININ FATURALI TÜKETİCİ KREDİSİ PAKETİ KAMPANYASI

Anlaşmalı firmaların dışında alışveriş yapan kişilerin talep etmeleri durumunda faturalı ihtiyaç kredisi kullanmalarına izin verilecek.

Bu kredi paketi için de yine 6 ayı ödemesiz dönemli finansman desteği sağlanacak ancak bu kredi paketinde faiz oranı yüzde 0.82 olarak uygulanacak. Yerli üretim yapan firmalardan alınacak olan mobilya, kahverengi küçük ev aletleri, ev boya-seramik-kapı ve pencere sistemleri ev tekstil, çeyiz ve bisiklet gibi ihtiyaçlar için devlet bankaları 6 ayı ödemesiz kredi desteği sağlayacak.


VAKIFBANK HAKKINDA

1954 yılında, vakıf kaynaklarını ekonomik kalkınmanın gereksinimleri doğrultusunda en iyi biçimde değerlendirmek amacıyla kurulan VakıfBank, o günden bu yana çağdaş bankacılık yöntemleri ve uygulamalarıyla Türkiye'nin tasarruf düzeyinin gelişim sürecine katkıda bulunmaktadır. VakıfBank; "Güçlü Türkiye'nin Lider Bankası" olma vizyonu doğrultusunda, vakıf kültüründen aldığı güçle, kendisine emanet edilen varlık ve değerleri etkin ve verimli yöneterek müşteriler, çalışanlar, hissedarlar ve topluma kattığı değerleri sürekli artırma misyonuyla hareket etmektedir.

Kurumsal, ticari, KOBİ ve tarım bankacılığının yanı sıra bireysel ve özel bankacılık alanlarında da çağdaş bankacılık ürün ve hizmetleri sunan VakıfBank, özellikle bir alanda değil, tüm finansal alanlarda uzmanlaşmış, Türkiye'nin önde gelen bankalarından biridir.

(Bu metin Vakıfbank'nın resmi internet sitesinden alınmıştır ve herhangi bir değişiklik yapılmamıştır.)

HALKBANK MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI NEDİR?

Müşteri hizmetleri numarası 0850 222 0400 Halkbank Dialog numarasını sesli yanıt sistemi ile başvuru ve sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz.

HALKBANK İNTERNET ŞUBEDEN NASIL BAŞVURU YAPABİLİRİM?

Başvuru ekranı, bireysel kredisi başvurusu butonu, kredi türüne tüketici kredi alt türüne ise bireysel temel ihtiyaç destek kredisi girilerek başvuru tamamlanacak.

HALKBANK MOBİL ŞUBEDEN NASIL BAŞVURU YAPABİLİRİM?

Mobil uygulamaya giriş yapılarak, başvuru kredi başvurusu ekranından kredi türüne bireysel kredi tüketici kredisi bireysel ihtiyaç destek kredisi girilerek başvurular tamamlanabilecek.