Vakıfbank online kredi başvuru sonuçları! Vakıfbank bireysel kredi başvuru sonucu TC ile sorgulama!

Koronavirüsle mücadele kapsamında Vakıfbank 10 bin liraya 36 ay vadeli, 6 ay ödemesiz kredi fırsatını vatandaşlara sunuyor. Bu krediden faydalanmak isteyenler internet üzerinden başvurularını gerçekleştirdiler. Sorgulama işlemi yine bankaların internet sitelerinden yapılıyor. Kamu bankaları hane halkı geliri aylık 5 bin lira ve altında olan bireysel segmentte yer alan müşterileri için bu krediyi veriyor. Peki, Vakıfbank, destek kredisi başvuru sonuçları açıklandı mı? Vakıfbank online kredi başvuru sonuçları sayfamızda yer alan linkte yer almaktadır. İşte son dakika haberi ve detaylar takvim.com.tr'de

Giriş Tarihi 11 Haziran 2020, 10:44 Güncelleme 11 Haziran 2020, 10:44
Vakıfbank online kredi başvuru sonuçları! Vakıfbank bireysel kredi başvuru sonucu TC ile sorgulama!

İÇİNDEKİLER

Koronavirüsle mücadele kapsamında Vakıfbank 10 bin liraya 36 ay vadeli, 6 ay ödemesiz kredi fırsatını vatandaşlara sundu ve binlerce vatandaş ihtiyaç kredisi için başvurusunu yaptı. Peki Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, sonuçlar nereden sorgulanacak? 10 bin TL bireysel destek kredisi için başvuru sonuçları, değerlendirmenin tamamlanmasının ardından başvuruda bulunan kişilere kısa mesaj olarak gönderiliyor. Eğer başvuruda bulunan kişinin, başvuruda bulunulan bankada hesabı varsa, değerlendirme durumu mobil uygulama ve internet sitesi üzerinden görüntülenebiliyor. İşte son dakika haberi ve detaylar takvim.com.tr'de

TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİ SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Vakıfbank bireysel temel İhtiyaç destek kredisi başvuruları 29 Mayıs 2020'de sonlandırılmıştır. Sonuç sorgulama işleminizi aşağıdaki link üzerinden yapabilirsiniz.

VAKIFBANK KREDİ BAŞVURU DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

10 bin TL bireysel destek kredisi için başvuru sonuçları, değerlendirmenin tamamlanmasının ardından başvuruda bulunan kişilere kısa mesaj olarak gönderiliyor.Eğer başvuruda bulunan kişinin, başvuruda bulunulan bankada hesabı varsa, değerlendirme durumu mobil uygulama ve internet sitesi üzerinden görüntülenebiliyor.

VAKIFBANK MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI KAÇ?

Vakıfbank müşteri hizmetleri numarası: 0850 222 0724

VAKIFBANK HAKKINDA

1954 yılında, vakıf kaynaklarını ekonomik kalkınmanın gereksinimleri doğrultusunda en iyi biçimde değerlendirmek amacıyla kurulan VakıfBank, o günden bu yana çağdaş bankacılık yöntemleri ve uygulamalarıyla Türkiye'nin tasarruf düzeyinin gelişim sürecine katkıda bulunmaktadır. VakıfBank; "Güçlü Türkiye'nin Lider Bankası" olma vizyonu doğrultusunda, vakıf kültüründen aldığı güçle, kendisine emanet edilen varlık ve değerleri etkin ve verimli yöneterek müşteriler, çalışanlar, hissedarlar ve topluma kattığı değerleri sürekli artırma misyonuyla hareket etmektedir.

Kurumsal, ticari, KOBİ ve tarım bankacılığının yanı sıra bireysel ve özel bankacılık alanlarında da çağdaş bankacılık ürün ve hizmetleri sunan VakıfBank, özellikle bir alanda değil, tüm finansal alanlarda uzmanlaşmış, Türkiye'nin önde gelen bankalarından biridir.

(Bu metin Vakıfbank'nın resmi internet sitesinden alınmıştır ve herhangi bir değişiklik yapılmamıştır.)