Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak bazı bankaların genel müdürleriyle görüştü
Son dakika haberine göre, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bazı bankaların genel müdürleriyle Bakanlıkta toplantı yaptı. Bakan Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bazı banka müdürleri ile verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini bildirdi.
Giriş Tarihi:
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bazı bankaların genel müdürleriyle Bakanlıkta toplantı yaptı.
Bugün bazı bankalarımızın genel müdürleri ile, COVİD-19 salgını dönemi ve normalleşme sürecine ilişkin bankacılık sektörümüzün durumunu, karşılıklı beklentileri ele aldığımız verimli bir toplantı gerçekleştirdik. pic.twitter.com/ZrRbL061YZ
— Berat Albayrak (@BeratAlbayrak) June 3, 2020
Albayrak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:
"Bugün bazı bankalarımızın genel müdürleri ile Kovid-19 salgını dönemi ve normalleşme sürecine ilişkin bankacılık sektörümüzün durumunu, karşılıklı beklentileri ele aldığımız verimli bir toplantı gerçekleştirdik."

