Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Milli enerji ve maden politikaları bugün yeni rekorlara imza atıyor

Son dakika haberi... Yenilenebilir enerji üretiminde rekor kırıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, konuya ilişkin "2017 yılında ortaya koyduğumuz milli enerji ve maden politikaları bugün yeni rekorlara imza atıyor. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte ortaya koyduğumuz milli ve yerli stratejilerin sonuçlarını gördükçe mutlu oluyoruz." paylaşımında bulundu.

Giriş Tarihi 27 Mayıs 2020, 15:34 Güncelleme 27 Mayıs 2020, 15:44
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Milli enerji ve maden politikaları bugün yeni rekorlara imza atıyor

İÇİNDEKİLER

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'de 24 Mayıs'ta üretilen elektriğin yüzde 90'ının yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlandığını bildirdi.

Bakan Dönmez, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, söz konusu oranla günlük elektrik üretiminde yeni bir rekora daha imza attıklarını kaydetti.



ALBAYRAK'TAN FLAŞ AÇIKLAMA
Bakan Dönmez'in paylaşımını alıntılayan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "2017 yılında ortaya koyduğumuz milli enerji ve maden politikaları bugün yeni rekorlara imza atıyor. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte ortaya koyduğumuz milli ve yerli stratejilerin sonuçlarını gördükçe mutlu oluyoruz." ifadelerini kullandı.