Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak duyurdu: Vatandaşlarımıza 3 ay maaş desteği vereceğiz
Son dakika haberine göre, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Kovid-19'a karşı alınan ekonomik önlemlerle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Kovid-19'a karşı alınan ekonomik önlemlerle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.
Bakan Albayrak, "Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında, Kısa Çalışma Ödeneği ile faaliyetlerini azaltan ya da durduran işletmelerde çalışan vatandaşlarımıza 3 ay maaş desteği vereceğiz.
Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında, Kısa Çalışma Ödeneği ile faaliyetlerini azaltan ya da durduran işletmelerde çalışan vatandaşlarımıza 3 ay maaş desteği vereceğiz.