Emekliye yüksek promosyon formülü! 2020'de bankaların emeklilere sunduğu promosyon şartları neler?

Milyonlarca emeklinin gündeminde bugünlerde promosyon var. Emeklilerin promosyonu zamlanırken, kampanyalarla ödemeyi artırmak mümkün. Ancak burada sadece tutara değil, şartlara bakmak önem taşıyor. Peki bankalar emekliye hangi şartları sunuyor? Emeklinin promosyon hesabıyla ilgili detaylar haberimizde...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mart 2020 Güncelleme 11 Mart 2020, 07:06
Emekliye yüksek promosyon formülü! 2020’de bankaların emeklilere sunduğu promosyon şartları neler?

İÇİNDEKİLER




Emeklilerin
bugünlerde gündeminde promosyon var. İşte promosyonda dikkat etmeniz gereken noktalar:


En çok merak edilen konuların başında, ikinci promosyon için ne zaman başvuru yapılması gerektiği geliyor. Eğer bankanızdan mesaj gelmemişse, telefonla ya da şubeye giderek bilgi alabilirsiniz.


İkinci promosyonu aynı bankadan almak zorunda değilsiniz. Kampanyaları inceleyip, fırsatları değerlendirmeniz de mümkün. Banka değiştirecekseniz, önceki bankanıza olan taahhüdünüzün dolup dolmadığını kontrol edin.


Taban promosyona yüzde 66 zam yapıldı. Emekli maaşı bin 500 liranın altında olanlara en az 500, bin 500 ile 2 bin 500 lira arasında olanlara en az 625, 2 bin 500 lira ve üstü olanlara en az 750 lira promosyon ödenebilecek.


Bazı bankalar yeni gelenlere, bazıları otomatik fatura talimatı verenlere, bazıları kartıyla düzenli harcama yapanlara, bazıları da kendisiyle birlikte emekli maaş müşterisi getirenlere ödemeyi artırıyor. Bazıları bu şartlardan birkaçını birden istiyor. Sadece vaad edilen tutara değil, bunun için hangi şartları karşılamak gerektiğine dikkat edin.


Bazı bankalar sadece maaşını taşıma karşılığı bile promosyon tutarını artırıyor. Yani banka değiştirerek ürün kullanmadan bile daha yüksek promosyon alınabiliyor. Otomatik ödeme talimatı da bazı bankalarda ek ödeme getiriyor.



Banka promosyonunu aldıktan sonra daha cazip fırsat çıkarsa, bunu değerlendirmeniz mümkün. Bunun için promosyonda para iadesi yapmalısınız. Kalan sürenin promosyonunu bankaya geri vermeniz gerekiyor.


DENİZBANK'TAN 1.000 TL
Promosyon
protokolü yapanlar arasına DenizBank da katıldı. DenizBank, maaşını 3 yıl boyunca bankadan alma sözü veren emekli müşterilerine maaş miktarları ile orantılı olarak sırasıyla bin 500 lira altı için 675, bin 500-2 bin 500 lira arası için 850, 2 bin 500 lira ve üzeri için ise bin liraya varan nakit kazanma fırsatı sunduğunu duyurdu. Aynı zamanda emekliler yüzde 0.99 faiz oranıyla 60 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi seçeneğinden faydalanabiliyor.


EMEKLİYE PROMOSYON REHBERİ - 6