TOKİ Muğla kura sonuçları sorgulama! TOKİ 2+1 ve 3+1 konut kura isim listesi nasıl öğrenilir?

TOKİ Muğla kura sonuçları başvuru yapanlar tarafından araştırılıyor. 100 bin sosyal konut projesi dar gelirli vatandaşlar için yatay mimari anlayışıyla, mahalle ve komşuluk kültürüne uygun yapılacak. İstanbul başta olmak üzere 81 ilde 2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek olan projede kura çekilişleri bu hafta başladı. Projeye en çok başvuru 375 bin 953 ile İstanbul'dan yapıldı. Muğla'daki konutlar için başvuru yapan vatandaşlar TOKİ Muğla kura sonuçlarını öğrenmek istiyor. Peki, TOKİ 2+1 ve 3+1 konut kura isim listesi nasıl öğrenilir? İşte cevabı...

Giriş Tarihi 28 Şubat 2020, 17:46 Güncelleme 28 Şubat 2020, 17:46
TOKİ Muğla kura sonuçları sorgulama! TOKİ 2+1 ve 3+1 konut kura isim listesi nasıl öğrenilir?

İÇİNDEKİLER

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 100 bin sosyal konut projesinde Muğla kura sonuçları merak konusu oldu. İlk kura çekimi pazartesi günü İzmir Karabağlar Projesi için yapıldı. Muğla'daki konutlar için başvuru yapmış olan vatandaşlar TOKİ Muğla kura sonuçları hakkında araştırmalarını sürdürüyor. Peki, TOKİ Muğla kura sonuçları sorgulama nasıl yapılır? TOKİ Muğla 2+1 3+1 tam liste nereden öğrenilir? İşte merak edilen detaylar...

TOKİ MUĞLA KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

TOKİ tarafından Muğla'ya yapılması planan 500 konut için kura çekilişlerinin 28 Şubat 2020 Cuma günü saat 10.00'da yapılacağı duyuruldu. Aşağıda yer alan linklere tıklayarak sonuçlar hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

TOKİ KURA SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

MUĞLA 2+1 KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

MUĞLA 3+1 KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SÖZLEŞME İMZALANMASI

Konut belirleme kurası ile konutu belli olan alıcılar İdarenin belirleyeceği ve ilan edeceği tarihlerde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Temerküz Şubesinde (Daha sonra ilan edilecektir.) Gayrimenkul Satış Sözleşmesi ve kredi kullanım işlemlerini gerçekleştireceklerdir.

Sözleşme imzalama aşamasında;

Nüfus Müdürlüğünden adrese dayalı kayıt sistemine göre alınacak olan Proje bulunduğu il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ettiğini kanıtlayacak belge,

Hane halkı gelirinin en fazla net 5.500 TL (İstanbul için 6.000 TL) olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri,

Gerekli görüldüğünde istenebilecek ek belgeler ile birlikte ilan edilen tarihlerde ibraz ederek başvuru şartlarına sahip olduklarını kanıtlayacaklardır.

ÖDEMELER NASIL OLACAK?

Hak sahiplerine konutlar;
Satış fiyatının %10'u peşin (Başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar), kalan tutarın tamamı aylık % 0.49 oran ve 240 ay vade ile ödenecektir. (T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından konut alıcılarına kredi kullandırılacaktır.)

Taksit ödemeleri, sözleşme tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacaktır.

Projenin yeterli talebin oluşmaması veya mücbir sebepler nedeniyle projenin gerçekleştirilememesi halinde, başvuru bedeli belirlenecek geri ödeme takvimi çerçevesinde en kısa sürede faizsiz bir şekilde iade edilecektir.