Eskileri atma yeniden tasarla | Kepçe dolusu romantizm

Evinizde bir değişim, bir farklılık mı istiyorsunuz. Eski eşyalarınızı küçük dokunuşlarla yeniden tasarlayabilirsiniz. Hem de masrafsız şekilde. TAKVİM, evde yapabileceğiniz birkaç ‘kendin yap’ fikrini sizler için derledi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ocak 2020 Güncelleme 26 Ocak 2020, 07:59
Eskileri atma yeniden tasarla | Kepçe dolusu romantizm

İÇİNDEKİLER




KEPÇE DOLUSU
ROMANTİZM
DUVARA monte edeceğiniz ahşap çubuğa, kepçeleri takın ve içine mumu oturtun. Duvarda asılı şamdanlarınız hazır...



TAŞ GİBİ NİHALE!
BASİT, masrafsız ve şık bir nihale yapmak mı istiyorsunuz? Bunun için deniz kenarından topladığınız taşları kullanabilirsiniz. Yapı marketlerden bulabileceğiniz kauçuk paspası istediğiniz boyutta kesin. Üzerine taşları silikon ile yapıştırın. İşlem tamam...



SPORTİF AYNA!
ESKİ tenis raketinizin sapını; rafya, deri parçaları, kurdele gibi istediğiniz malzeme ile kaplayın. Raketin ortasına uygun ebatta aynayı yapıştırın, duvara takın.


LASTİK DEĞİL SEHPA
ARAÇ lastikleriniz zamanla yıpranır ve kullanılamaz hale gelir. Bu lastikleri evde, balkonda veya bahçede kullanabileceğiniz sehpaya dönüştürebilirsiniz. İki tane lastiği boyayın. Üzerine cam ya da ahşap parça koyun.


SEBZE YERİNE AYAKKABILARI KOYUN
MEYVE-SEBZE kasaları son dönemde tasarımlar için revaçta. Sehpa, kitaplık ya da gazetelik olarak kullanılabilecek kasaları, ayakkabılığa dönüştürmek de mümkün. Bu kasaları boyayarak, duvara asın. Unutmayın, çizmeler için kasayı uzunlamasına, diğer ayakkabılarınız için enlemesine monte edin.



TENCERELER ÇİÇEK AÇTI!
ESKİ tencereleri ya da bardakları saksı olarak kullanmak çok moda. Kafeler, butik otellerde dekorasyon için kullanımı yaygın. İşte size bahçenizde ya da balkonunuzda kullanmanız için bir model. Eski tencerenize çiçeğinizi ekin. Halat şeklindeki bir ip ya da zincirle bağlayın, istediğiniz yere asın.

EVDE VAR FİKİR 4