THY'den ucuz bilet kampanyası! İşte promosyon detayları

Son dakika haberi: THY'den dev kampanya geldi. THY ucuz bilet kampanyasını başlattı ve büyük ilgi gördü. Türk Hava Yolları tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. THY resmi internet sayfası aracılığıyla yapılan son dakika açıklamasında yurt içi uçuşlarda indirim kampanyasının başlatıldığına yer verildi. Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı, Türkiye'nin bayrak taşıyıcı ulusal hava yolu şirketidir. Türk Hava Yolları'nın merkezi İstanbul'dadır. Peki THY ucuz bilet kampanyası ve THY'den ucuz bilet nasıl alınır? İşte detaylar

Giriş Tarihi 06 Kasım 2019, 14:18 Güncelleme 06 Kasım 2019, 15:42
THY’den ucuz bilet kampanyası! İşte promosyon detayları

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberi: Türk Hava Yolları tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada indirimli bilet kampanyasının başladığına yer verildi. Peki en ucuz uçak bileti nasıl alınır? En iyi uçak bileti fırsatları havayollarının kendi sitelerindedir. Kimi havayolları mail bülten üyeliğiniz gerçekleştiğinde anında size özel teklifler sunabiliyor, ufak promosyon kodları verebiliyor. Havayollarının mail bültenlerine üye olarak kampanya zamanlarından anında haberdar olarak %50'ye varan indirimlerden faydalanarak uçak biletinizi alabilirsiniz.

THY UCUZ BİLET KAMPANYA TARİHLERİ

THY resmi sayfasından yapılan açıklamada kampanyanın 6 ile 7 Kasım tarihlerinde alınacak biletler için geçerli olduğu bildirildi. 99,99 TL 'lik biletler 1 Aralık 30 Ocak arası tarihler için.

DETAYLAR İÇİN SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

İşte THY kampanya detayları

Kampanya 6 Kasım 2019 – 7 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenen ve seyahat tarihi 1 Aralık 2019 – 30 Ocak 2020 arasında olan biletler için geçerlidir.

Kampanya Türk Hava Yolları İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı ya da varışlı yurtiçi tek yön ekonomi sınıfı uçuşlarda geçerlidir.
Kampanya Kıbrıs ve Hopa'ya yapılacak uçuşları kapsamamaktadır.

İlgili promosyon sadece Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerlidir. Türk Hava Yolları codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçuşlarında geçerli değildir.

Rezervasyon ve biletleme işlemi aynı anda tamamlanmalıdır.Kampanya kapsamında belirtilen ücret, rezervasyon yapılmış ancak satın alması tamamlanmamış biletlemelerde geçerli değildir.

Seyahat çıkışında 17 Ocak 2020 - 19 Ocak 2020 tarihleri geçersiz olup promosyon kapsamı dışındadır.
Kampanya kapsamında alınan biletlerde değişiklik ve iptale izin verilmez.
Ücrete havalimanı vergileri, hizmet bedeli ve akaryakıt harçları dahildir.
Promosyon biletler sınırlı sayıdadır ve sınırlı süre içinde kullanılabilir.
Türk Hava Yolları kampanya kural ve koşullarını, tanımları ve diğer bilgileri değiştirme, kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.
Kampanya ücreti 99,99.TL çağrı merkezi ve online kanallarımızda geçerlidir. Satış ofisleri ve seyahat acentelerinden alınan biletlerin ücretleri değişkenlik gösterebilir.
Promosyonlu fiyatlar grup rezervasyonları için geçerli değildir.


Türk Hava Yolları

Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı, Türkiye'nin bayrak taşıyıcı ulusal hava yolu şirketidir. Türk Hava Yolları'nın merkezi İstanbul'dadır.

UCUZ UÇAK BİLETİ NASIL ALINIR?

HAVAYOLLARININ MAİL BÜLTENLERİNE ÜYE OLUN

En iyi uçak bileti fırsatları havayollarının kendi sitelerindedir. Kimi havayolları mail bülten üyeliğiniz gerçekleştiğinde anında size özel teklifler sunabiliyor, ufak promosyon kodları verebiliyor.

Havayollarının mail bültenlerine üye olarak kampanya zamanlarından anında haberdar olarak %50'ye varan indirimlerden faydalanarak uçak biletinizi alabilirsiniz.

Havayolu mail bültenlerini otomatik olarak belirli bir klasöre taşımak için Gmail'in email filtrelerini kullanıyorum. Bu şekilde kampanyaları gözden kaçırmam da zorlaşmış oluyor.

SEYAHAT TARİHLERİNDE ESNEK OLMAK ÖNEMLİ

Ucuz uçak bileti için en uygun zaman seyahatinizden 4-10 hafta öncesi diyebiliriz.

Uçuş için daha uygun fiyatlı olan günler ise Salı, Çarşamba ve Cumartesi günleri çünkü bugünler de daha az yolcu oluyor ve bu yüzden ücretler de daha düşük oluyor.

Sabahın erken saatlerindeki uçuşlar ve gece uçuşları her zaman daha uygun fiyatlı.

Biletten tasarruf etmenin bir başka yolu ise daha az talebin olacağı gideceğiniz turizm sezonu dışında seyahat etmek. Örneğin Tayland'da yaz mevsimi Kasım-Mart tarihlerindeyken siz bu tarihler dışında giderseniz sezon fiyatlarının çok altına biletlerinizi alabilirsiniz.