Denizbank, Akbank ve Kuveyt Türk yüzlerce bankacı alacak

3 özel banka farklı kadrolarda bankacı alımı yapacak. Açıklanan ilanlarda en ilginci ise Kuveyt Türk Kaşif alımı olarak öğrenciler arasından personel istihdamı yapacak. Bilişim personeli, bankacı ve büro kadrolarındaki alım detayları haberde... DenizBank, 1997 yılında bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi'nden satın alınarak yolculuğuna başladı. Akbank, 30 Ocak 1948 tarihinde özel sermayeli bir ticaret bankası statüsünde Adana'da kurulmuştur. Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş., 31 Mart 1989 tarihinden itibaren faizsiz finans alanında faaliyetlerini yürütmektedir. İşte Denizbank, Akbank ve Kuveyt Türk personel alım başvuru şartları

Giriş Tarihi 06 Kasım 2019, 11:07 Güncelleme 06 Kasım 2019, 11:07
Denizbank, Akbank ve Kuveyt Türk yüzlerce bankacı alacak

İÇİNDEKİLER

Bankacılık alanında çalışmak isteyenlere Denizbank, Akbank ve Kuveyt Türk bu imkanı veriyor. Bu anlamda yüzlerce personel alımı yapılacak. Yaklaşık 35 özel bankanın 81 il ve ilçelerindeki şubelerindeki istihdamlar tüm hızıyla devam ederken, 3 özel bankaya alınacak personel alımları ise şu şekilde olacak. Denizbank açıkladığı 16 farklı ilanda bilişim, yönetici hukuk kadrolarında personel alımı yapacağını duyurdu. Yeni mezun adaylar arasından çok sayıda personel alımı yapan özel bankalar arasında bulunan Akbank 33 farklı ilan açıkladı. İşte tüm detaylar sayfamızda

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

DENİZBANK BANKACI ALIMI;

Denizbank açıkladığı 16 farklı ilanda bilişim, yönetici hukuk kadrolarında personel alımı yapacağını duyurdu. Dijital pazarlama uzmanı, spor eğitmeni, telefon satış temsilcisi, tahsilat avukatı raporlama uzmanı veri koruma uzmanı yönetici uzman ve bir çok kadroda yeni ilanlar açıklandı.

AKBANK PERSONEL ALIMI;

Yeni mezun adaylar arasından çok sayıda personel alımı yapan özel bankalar arasında bulunan Akbank 33 farklı ilan açıkladı. İyi derecede İngilizce bilen, office programlarına hakim, daha önce iş tecrübesine sahip adaylar içinde uzmanı müfettiş ve diğer kadrolarda bankacı ile pek çok istihdam gerçekleştirecek.

KAŞİF ALIMI;

Kuveyt Türk üniversite öğrencileri arasından kaşif alımı gerçekleştirecek. Bankacılık sektörü ile kaşif kadrosunu beklemeyen adaylar bu ilana şaşkınlıkla karşılaşmaktalar. Kuveyt Türk farklı bir personel alımı anlayışı ile kaşif 2019 yılı ilanlarına başvuru yapan adayların yönetici kadrolarına kadar ilerleyebileceğini ifade ediyor.

DENİZBANK

DenizBank, 1997 yılında bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi'nden satın alınarak yolculuğuna başladı. Kısa tarihçesine üç hissedar değişimi ve bir halka arz sığdıran banka; Ekim 2006'da Avrupa'nın önde gelen finans gruplarından Dexia bünyesine katılmasının ardından, Rusya'nın Türkiye'ye bir seferde gerçekleştirdiği en büyük yatırıma konu olarak, 28 Eylül 2012 itibarıyla Avrupa'nın en büyük bankalarından Sberbank çatısı altında hizmet vermeye başladı. Bankanın hisseleri son olarak Ağustos 2019 itibarıyla, yine bölgesinin lider kuruluşlarından Emirates NBD'ye devroldu.

AKBANK

Akbank, 30 Ocak 1948 tarihinde özel sermayeli bir ticaret bankası statüsünde Adana'da kurulmuştur. Kuruluş amacı bölgedeki pamuk üreticilerine finansman sağlamak olan Akbank, ilk İstanbul şubesini, 14 Temmuz 1950'de Sirkeci'de açmıştır. 1954 yılında Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'a taşınmasının ardından şube sayısını hızla artıran Akbank, 1963 yılında tüm bankacılık işlemlerinde otomasyona geçmiştir.

Akbank, 1990 yılında halka açılmış ve 1998 yılında ikincil halka arz ile uluslararası piyasalarda American Depository Receipt (ADR) olarak da işlem görmeye başlamıştır. Akbank'ın temel faaliyetleri kurumsal ve yatırım bankacılığı, ticari bankacılık, KOBİ bankacılığı, bireysel bankacılık, ödeme sistemleri, Hazine işlemleri ve özel bankacılık ile uluslararası bankacılık hizmetlerini içeren bankacılık uygulamalarını kapsamaktadır. Banka, standart bankacılık faaliyetlerinin yanı sıra, şubeleri aracılığıyla, Aksigorta A.Ş. ve AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. adına sigorta acenteliği faaliyetlerini de yürütmektedir.

KUVEYT TÜRK

Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş., 31 Mart 1989 tarihinden itibaren faizsiz finans alanında faaliyetlerini yürütmektedir. Kuveyt Türk, dinamik kurumsal yönetim anlayışıyla, müşterilerinin hizmetine sunduğu yenilikçi ürünlerle ve yurt dışı açılımıyla katılım bankacılığının gelişimine katkılar sağlamaktadır.
Seçkin finansal ürün ve hizmetlerini etkin bir biçimde tasarruf sahipleriyle ve yatırımcılarla buluşturan Kuveyt Türk, müşteri odaklı yaklaşımı, teknoloji-inovasyon çalışmaları ve dijital dönüşüm yolunda attığı adımlarla sektöründeki öncü konumunu sürdürmektedir.