TOKİ Bursa Nilüfer kura sonuçları açıklandı mı? Bursa kura sonuçları nereden öğrenilir?

Toplu Konut İdaresi tarafından yatay mimari anlayışıyla yapılacak olan konutlar için kura çekilişi yaparak hak sahiplerini belirliyor. Konutlara başvuruda bulunan vatandaşlar kura sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığını sorgulatıyor. Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki konutlar için başvuru yapan binlerce vatandaşın kura sonuçlarının nereden öğrenileceğini merak ediyor.

Giriş Tarihi 09 Ağustos 2019, 02:23 Güncelleme 09 Ağustos 2019, 02:24
TOKİ Bursa Nilüfer kura sonuçları açıklandı mı? Bursa kura sonuçları nereden öğrenilir?

İÇİNDEKİLER

TOKİ 50 bin konut projesinde birçok ilde kura çekilişleri tamamlandı. Bursa'nın Nilüfer ilçesinde için başvuru yapan vatandaşlar kura sonuçlarını beklemeye başladı. TOKİ Bursa Nilüfer kura sonuçları nereden öğrenilir sorusu şu sıralar başvuru yapan vatandaşların araştırdığı soruların başında bulunuyor. Peki, TOKİ Bursa Nilüfer kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte o sorunun yanıtı...

TOKİ BURSA NİLÜFER KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Sosyal konut kampanyası kapsamında yer alan Bursa Nilüfer İrfaniye Projesi, Hak sahibi belirleme kurası TOFAŞ Spor Salonu'nda 09 Ağustos Cuma günü saat 11.00'da çekilecek.

TOKİ BURSA NİLÜFER PROJESİ DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

KURA SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

TOKİ tarafından çekilen kuraların sonuçları TOKİ'nin resmi sitesi sitesi üzerinden öğrenilebilir.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ PARA İADESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 2 (iki) iş günü sonrasında T. Halk Bankası A.Ş. yetkili Şube'lerinden geri alabilecek.

TOKİ BAŞVURU NUMARASI NASIL ÖĞRENİLİR?

Başvuru numarası banka ödemesi yapıldığı esnada verilen dekont üzerinde yer almaktadır. Başvuru numaranızı dekont üzerinden görüntüleyebilirsiniz.