TOKİ İzmir Ödemiş kura sonuçları açıklandı mı? Ödemiş kura sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İzmir'in Ödemiş ilçesinde inşa edilen sosyal konutların kura çekilişleri için heyecan devam ediyor. Konutlar için başvuruda bulunan vatandaşlar TOKİ İzmir Ödemiş kura sonuçlarını bekliyor. Peki, TOKİ İzmir Ödemiş kura sonuçları açıklandı mı? Ödemiş kura sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir?

Giriş Tarihi 11 Temmuz 2019, 18:35 Güncelleme 11 Temmuz 2019, 18:35
TOKİ İzmir Ödemiş kura sonuçları açıklandı mı? Ödemiş kura sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir?

İÇİNDEKİLER

50 bin konut projesinde il il kura çekilişleri sürüyor. Birçok ilde kura çekilişleri tamamlanarak asil ve yedek listede yer alan vatandaşlar açıklandı. İstanbul ve Ankara'nın ardından İzmir'de yapılacak kuralar için meraklı bekleyiş başladı. Peki, TOKİ İzmir Ödemiş kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ İzmir Ödemiş kura sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? İşte merak edilenler...

TOKİ İZMİR ÖDEMİŞ KURA ÇEKİLİŞLERİ NE ZAMAN?

50 bin sosyal konut kampanyası kapsamında yer alan İzmir Ödemiş Zeytinlik Mahallesi Projesindeki konutlar için hak sahipliği belirleme kurası 12 Temmuz Cuma günü saat 16:00'da Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Başvuru sahipleri, TOKİ'nin https://www.toki.gov.tr/satis/tr/kura/ adresi üzerinden kura sonuçlarını sorgulayabilecekler.

KURA SONUÇLARI SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

TOKİ BAŞVURU PARA İADESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 2 (iki) iş günü sonrasında T. Halk Bankası A.Ş. yetkili Şube'lerinden geri alabilecek.

İŞTE İL İL TOKİ KURA ÇEKİLİŞ TARİHLERİ...

Bursa

Nilüfer: 9 Ağustos

Kocaeli

Gebze: 8 Ağustos

Erzurum

Aziziye: 30 Temmuz

İzmir

Aliağa: 18 Temmuz

Manisa

Yunus Emre: 19 Temmuz

Bartın

Merkez: 5 Ağustos