TOKİ evleri Antalya Manavgat kurası çekiliş isim listesi! TOKİ Antalya Manavgat kura sonuçları açıklandı

Yatay mimari anlayışıyla 2+1 ve 3+1 nitelikte inşa edilecek 50 bin yeni sosyal konut için talepler geçtiğimiz aylarda toplandı. Taleplerinin toplanmasının ardından birçok ilde kura çekilişleri tamamlandı. TOKİ Antalya Manavgat sosyal konut projesi için başvuruda bulunan kura sonuçlarını beklemeye başladı. Peki, TOKİ Antalya Manavgat kura çekilişi ne zaman yapılacak? Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 2 (iki) iş günü sonrasında T. Halk Bankası A.Ş. yetkili Şube'lerinden geri alabilecek.

Giriş Tarihi 10 Temmuz 2019, 10:24 Güncelleme 10 Temmuz 2019, 10:24
TOKİ evleri Antalya Manavgat kurası çekiliş isim listesi! TOKİ Antalya Manavgat kura sonuçları açıklandı

İÇİNDEKİLER

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından gerçekleştirilen 50 bin konut projesinde TOKİ Antalya Manavgat kura sonuçları merak ediliyor. Başvuruda bulunan vatandaşlar TOKİ Antalya Manavgat kura sonuçlarının ne zaman yapılacağı konusunda araştırmalarını sürdürüyor. Peki, TOKİ Antalya Manavgat kurası ne zaman? İşte cevabı...

TOKİ ANTALYA MANAVGAT KURASI NE ZAMAN?

TOKİ tarafından yapılan açıklamada, Antalya Manavgat projesinde kura çekilişleri 10 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULAMA İŞLEMİ İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ BAŞVURU ÜCRETLERİ NE ZAMAN İADE EDİLECEK?

Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 2 (iki) iş günü sonrasında T. Halk Bankası A.Ş. yetkili Şube'lerinden geri alabilecek.

İŞTE İL İL TOKİ KURA ÇEKİLİŞ TARİHLERİ...

Bursa

Nilüfer: 9 Ağustos

Kocaeli

Gebze: 8 Ağustos

Erzurum

Aziziye: 30 Temmuz

İzmir

Selçuk, Ödemiş: 12 Temmuz

Aliağa: 18 Temmuz

Manisa

Yunus Emre: 19 Temmuz

Bartın

Merkez: 5 Ağustos