TOKİ Eskişehir Tepebaşı ve Odunpazarı kura çekiliş sonuçları açıklandı mı?

TOKİ 50 bin konut projesinde Eskişehir'de inşa edecek bin sosyal konut için kura çekilişleri heyecanla bekleniyordu. Başvuruda bulunanlar TOKİ Eskişehir Tepebaşı ve Odunpazarı kura çekiliş sonuçları açıklandı mı sorusuna yanıt arıyor. İşte TOKİ Eskişehir Tepebaşı ve Odunpazarı kura çekiliş sonuçlarına ilişkin detaylar...

Giriş Tarihi 04 Temmuz 2019, 18:15 Güncelleme 04 Temmuz 2019, 22:24
TOKİ Eskişehir Tepebaşı ve Odunpazarı kura çekiliş sonuçları açıklandı mı?

İÇİNDEKİLER

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Türkiye'nin 67 ilinde 140 projeyle başlatılan projede kura çekilişleri devam ediyor. Eskişehir'deki TOKİ konutları için başvuruda bulunan binlerce vatandaş şimdi merakla TOKİ Eskişehir Tepebaşı ve Odunpazarı kura sonuçlarıyla ilgili araştırma yapıyor.

TOKİ ESKİŞEHİR KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

TOKİ'nin resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre Eskişehir Tepebaşı ve Odunpazarı projesinde kura çekilişleri 4 Temmuz'da yapıldı. Başvuru sahipleri, TOKİ'nin https://www.toki.gov.tr/satis/tr/kura/ adresi üzerinden kura sonuçlarını sorgulayabilecekler.

ESKİŞEHİR ODUNPAZARI VE TEPEBAŞI KURA İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresinin (TOKİ), Eskişehir'in merkez Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinde inşa edeceği sosyal konutların hak sahipleri, noter huzurunda çekilen kurayla belirlendi.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Porsuk Spor Salonu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Odunpazarı Mamuca Mahallesi'ndeki 500 konut için 8 bin 143, Tepebaşı Zincirlikuyu Mahallesi'ndeki 500 konut için ise 8 bin 58 kişinin başvurduğunu söyledi.

Vatandaşların ev sahibi olmaları için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini belirten Günay, hak sahiplerine evlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Kura çekimi sonucu isimleri anons edilenler, sevinçlerini yakınlarıyla paylaştı.

TOKİ BAŞVURU ÜCRETLERİ NE ZAMAN İADE EDİLECEK?

Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 2 (iki) iş günü sonrasında T. Halk Bankası A.Ş. yetkili Şube'lerinden geri alabilecek.