TOKİ Başakşehir Ayazma-Hoşderet kura çekiliş sonuçları açıklandı mı? Çekilişler ne zaman?

50 bin konut projesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul'da kura çekilmeye başlandı. Başakşehir Kayabaşı, Silivri Alipaşa ve Tuzla Aydınlı kura çekilişleri tamamlandı. Şimdi başvuruda bulunan başvuruları TOKİ Başakşehir Ayazma ve Hoşderet kura çekiliş sonuçları açıklandı mı sorusuna yanıt arıyor.

Giriş Tarihi 01 Temmuz 2019, 18:18 Güncelleme 01 Temmuz 2019, 18:22
TOKİ Başakşehir Ayazma-Hoşderet kura çekiliş sonuçları açıklandı mı? Çekilişler ne zaman?

İÇİNDEKİLER

2+1 ve 3+1 nitelikte yatay mimari anlayışıyla inşa edilecek olan konutlar için kura çekilişleri devam ediyor. İstanbul'da üç ilçede kura çekilişleri tamamlandı. Şimdi gözler TOKİ Başakşehir Ayazma ve Hoşderet kuralarına çevrildi. Peki, TOKİ Başakşehir Ayazma ve Hoşderet kura çekilişleri ne zaman yapılacak? İşte merakla araştırılan o sorunun yanıtı...

AYAZMA-HOŞDERET KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Başakşehir Ayazma'da yer alan 311 konut ile Başakşehir Hoşdere'de yer alan 337 konut için 2 Temmuz tarihinde kura yapılacak.

TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

TOKİ tarafından İstanbul'da 5 projede dar ve orta gelirli vatandaşlar için toplanan 6 bin 300 konutun kura çekimi için heyecanlı bekleyiş sürüyordu. Bu projenin içinde yer alan 4467 konut inşa edilen Başakşehir Kayabaşı ve Silivri Alipaşa kuraları tamamlandı.

Dün 2+1 nitelikli 2 bin 338 konutun kuraları çekildi. Bugün (27 Haziran) ise 3+1 nitelikli 2 bin 129 konutun kurası çekilecek. Kura çekilişi tamamlandıktan sonra, isim listesi TOKİ'nin resmi internet adresi üzerinden erişime açılacak.

Başvuru sahipleri, TOKİ'nin https://www.toki.gov.tr/satis/tr/kura/ adresi üzerinden kura sonuçlarını sorgulayabilecekler.

KURA SONUÇLARI SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

DİĞER İLLERDE KURA ÇEKİLİŞ TARİHLERİ

Bursa Nilüfer: 9 Ağustos

Kocaeli Gebze: 8 Ağustos

Erzurum Aziziye 30 Temmuz

Afyon Merkez: 3 Temmuz

Eskişehir Tepebaşı, Odunpazarı: 4 Temmuz

Isparta Merkez: 8 Temmuz

Antalya Manavgat: 10 Temmuz

İzmir Selçuk, Ödemiş: 12 Temmuz

İzmir Aliağa: 18 Temmuz

Manisa Yunus Emre: 19 Temmuz

Bartın Merkez: 5 Ağustos