Bu otomobillerin fişi çekiliyor! İşte üretimi durdurulacak otomobil modelleri

Dünya otomotiv devleri satış rakamlarında istedikleri verimi alamadıkları bazı modellerin üretimini durdurma kararı aldı. Ülkemizde de satılan ve birçok kullanıcıda bulunan bu modellerin üretiminin önümüzdeki yıldan itibaren durdurulması bekleniyor. İşte üretimi durdurulacak otomobil modellerinin listesi...

Giriş Tarihi 20 Mayıs 2019, 11:42 Güncelleme 20 Mayıs 2019, 11:52
Bu otomobillerin fişi çekiliyor! İşte üretimi durdurulacak otomobil modelleri

İÇİNDEKİLER

Otomobil üreticileri bazı modellerle ilgili flaş bir karar aldı. Global pazardaki satış sayısını arttıran üreticiler, istediği verimi alamadıkları modellerin üretimini durdurmaya karar verdi. Bu karar sonrası satış grafiği beklenilen düzeyde olmayan modellerin fişi çekilecek.

Şimdiden bazı üreticiler önümüzdeki dönemde üretim bandından kaldırılacak olan modelleri açıkladı. Bu modeller arasında ülkemizde hayli rağbet gören bazı otomobiller de yer alıyor.



Elbette bu modellerin üretim bandından kalkması, bir daha bu modellerin hiç üretilmeyeceği anlamına gelmiyor. Örneğin Volkswagen Bettle modelini senelerdir üretmiyordu. Modern bir tasarımla tekrardan kullanıcıların beğenisine sunulan bu model, 2019 itibariyle bir kez daha üretim bandından kaldırılacak.

Peki önümüzdeki dönemde üretimden kalkan otomobiller hangileri? Bu yazımızda üretimden kalkan otomobiller listesini sizlerle paylaşacağız. Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri hazırladığımız bu liste ile başbaşa bırakalım.

Alfa Romeo MiTo

Ford C-Max

Ford Grand C-Max

Opel Adam

Opel Cascada

Opel Karl

Toyota Avensis

Volkswagen Beetle