2019 yeni emeklilik sistemi nasıl olacak, ne zaman uygulanacak? İşte Bakan Albayrak'tan açıklama...

Yeni emeklilik sistemine dair son detaylar şu sıralar vatandaşlar tarafından merakla araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, 2019 yeni emeklilik sistemi nasıl olacak? Yeni emeklilik sistemi ne zaman uygulanacak? İşte merakla araştırılan sorunun yanıtı...

Giriş Tarihi 12 Mayıs 2019, 18:06 Güncelleme 12 Mayıs 2019, 19:11
2019 yeni emeklilik sistemi nasıl olacak, ne zaman uygulanacak? İşte Bakan Albayrak’tan açıklama...

İÇİNDEKİLER

Yeni emeklilik sistemine ilişkin son detaylar emeklilik için gün sayan vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak emeklilik sistemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. "Yeni emeklilik sistemi nasıl olacak?" sorusuna ilişkin detayları sizin için derledik.

YENİ EMEKLİLİK SİSTEMİ NASIL OLACAK?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak emeklilik sistemine ilişkin önemli açıklamada bulundu.

Emeklilik sistemine ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Albayrak, "Tüm paydaşların memnun olduğu bir emeklilik sistemi kurmak... Bu yıl içinde değişimi gerçekleştireceğiz." dedi.

Bakan Albayrak, "Türkiye adım adım bir üst lige çıktıkça, bunun da bir mücadele etkisi olacak. Sanayi üretimi, emeklilik, tarım reformu dedik, bakanlığımızla ilişkili kısımlarda tüm bu çerçevelerde Türkiye bu adımları atmaya devam edecek. Toplumumuzun bilmesi gereken husus bu. Milletimizle gurur duyuyorum. Ekonomik olarak 12 binden, 9-10 bine düşüyorsunuz, terör saldırıları, 15 Temmuz… Birlik gördük. Bunun iç yönetimsel kaynaklı değil, dış kaynaklı olduğunu toplumumuz görmüyor mu? Biz dik durmaya devam ettikçe sadece iktidar olarak değil, toplumumuzda etki sağlayınca güçlü çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. 8-10 ayda dışardan faktörlerle eski Türkiye ayakta kalamazdı." dedi.

EMEKLİLİK SİSTEMİ

Canlı yayında emeklilik sistemine ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Albayrak, "Tüm paydaşların memnun olduğu bir emeklilik sistemi kurmak... Bu yıl içinde değişimi gerçekleştireceğiz." dedi.

TÜM ZAMANLARIN REKORU KIRILACAK

"Turizmde 50 milyon kişi sayısı 35 milyar ile tüm zamanların rekorunu kıracağız. Tüm uçaklarla yeni havalimanında full kapasiteye geçmesiyle bu anlamda da çok yoğun katkı ortaya koyacağımız bir süreç var. Bol döviz bol istihdam süreci var. Ben çok rahatım, halkımızın da rahat olması lazım. İletişim algı sosyal medyasıyla oluşturulmaya çalışan tüm bu negatif bu resmi ortaya koymamız lazım. Birileri algı oluşturmaya çalışıyor."