Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu

Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu. Fiyata ilişkin açıklama yapan Ekmek Üreticileri Federasyonu Genel Başkanı Murat Kavuncu, "Ramazan pidesi 2,5 TL olacak" dedi. Bu açıklamanın ardından vatandaşlar 2019 yılı pide fiyatı hakkında internette de araştırmalar yapılmaya başlandı. Konu hakkında detaylar haberimizde.

Giriş Tarihi 25 Nisan 2019, 14:55 Güncelleme 30 Nisan 2019, 11:12
Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu

İÇİNDEKİLER

Ekmek Üreticileri Federasyonu Genel Başkanı Murat Kavuncu, ramazan pidesinin fiyatının 2,5 TL olacağını söyledi. Ekmek Üreticileri Federasyonu Genel Başkanı Murat Kavuncu, Ankara'da ekmeğe gelen yüzde 25 zammın nedenlerini ve diğer illerdeki ekmek fiyatlarına dair fiyatların seyrini değerlendirdi. İnternette ramazan pidesinin 2019 yılı fiyatı araştırılmaya başlandı. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Ramazan pidesi kaç para 2019? Gramajı ne kadar? Bu yıl ramazan pidesi kaç TL? İşte detaylar...

DÖVİZDEKİ DALGALANMA FİYATI ETKİLEDİ

Döviz kurlarında yaşanan dalgalanmadan dolayı ekmeğin hammaddesi unda da bir fiyat artışı meydana geldiğine dikkat çeken Kavuncu, zammın gerekli olduğunu belirtti.

"Şu anda tüm Türkiye'de ekmek fiyatlarının zamlanması için çalışmalar sürüyor. İstanbul, Samsun ve Kayseri başta olmak üzere Orta Anadolu'da bu çalışmalar yapılıyor" diyen Kavuncu, ramazan pidesi fiyatıyla ilgili de bilgi verdi.

"ÇOK DA ZAM YAPMADIK"

Kavuncu, "Ankara'da 2,5 TL olacak ramazan pidesi. Çok da bir zam yapmadık" dedi.