ePTTAVM nedir? ePTTAVM e-tanzim satışları nasıl yapılır?

ePTTAVM üzerinden online satışlar gün geçtikçe artıyor. Gündemde büyük merak konusu olan ve sıkça araştırılmaya başlanan ePTTAVM e-tanzim satışlarının ne olduğu ve nasıl yapıldığını haberimizde derledik.

Giriş Tarihi 19 Şubat 2019, 12:22 Güncelleme 19 Şubat 2019, 12:50
ePTTAVM nedir? ePTTAVM e-tanzim satışları nasıl yapılır?

İÇİNDEKİLER

Pazardaki fiyat pahalılığından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla İstanbul ve Ankara'nın il ve ilçe merkezlerinde tanzim satış noktaları kuruldu. Bu sayede vatandaşlar bazı sebzeleri aracısız olarak uygun fiyatlarla ePTTAVM e-tanzim satışlarıyla alabiliyor. Peki hangi sebzeler ne kadar?

Vatandaşlar domates, patlıcan, yeşil biber, soğan, patates ve kırmızı biber gibi ürünlerin pahalılığından yakınıyor. Hükümet bu noktada bir karar vererek ePTTAVM üzerinden online olarak e-tanzim satışlarına başladı. Hem Ankara'da hem de İstanbul'da olan bu uygulama ile yarıya yakın bir karla alışveriş yapılabiliyor. Bu ürünler marketlerde ve pazarlarda çok daha pahalıya satılıyor. E-tanzim marketlerine uzak yerlerde oturan vatandaşlar ise ePTTAVM e-tanzim satışı sayesinde uygun fiyata sebzelerini alabilecek.

ePTTAVM GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ



ePTTAVM ile e-Tanzim satışındaki fiyatlar:

SOĞAN 1 KG - 2 TL
PATATES 1 KG - 2 TL
DOMATES 1 KG - 3 TL
SALATALIK 1 KG - 4 TL
PATLICAN 1 KG - 4.50 TL
SİVRİ BİBER 1 KG - 6 TL
KIRMIZI BİBER 1 KG - 6 TL
ÇARLİSTON BİBER 1 KG - 6 TL