Selçuk Bayraktar ilk kez paylaştı! "O anda tüm ekip gönüllü oldu"

Türkiye Teknoloji Takı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanlığı görevini de yürüten BAYKAR Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar milli İHA'ların ilk görev anını twitter hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı.

Giriş Tarihi 04 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 04 Ocak 2019, 10:58
Selçuk Bayraktar ilk kez paylaştı! O anda tüm ekip gönüllü oldu

İÇİNDEKİLER

BAYKAR Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabı üzerinden İHA'ların TSK'ya katılması ile ilgili hiç bilinmeyen bir anısını paylaştı. Henüz İHA'ların askeri birlikte eğitimleri devam ederken Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndan gelen bir telefonla harekete geçtiklerini aktaran Bayraktar, tüm ekibin gönüllü olarak hemen Batman'a hareket ettiğini sosyal medya üzerinden şu sözlerle anlattı:

İHA'larımız TSK envanterine girmiş ve Trakya'da askeri birlikte eğitimleri devam etmektedir. Terör yeniden alevlenmiştir. Kara Kvt.'lerinden telefon gelir; "24 saat içinde hava kargoyla nakledilmek üzere acilen Çorlu Hava Birliği'nde hazır olur musunuz?"

BÜTÜN EKİP GÖNÜLLÜ OLDU
"O anda İHA eğitim uçuşundadır. Bayram yakın olmasına rağmen Bayramı da Batman'da geçirmek üzere tüm ekip gönüllü olur. Onlarca tırlık malzeme paketlenir, en az 6 ay sürecek bir eğitim/görev için Batman'a naklolur. Milli İHA'ların ilk görev uçuşu kısa bir süre sonra yapılır."

İŞTE O ANLARDA YAŞANANLAR