Bugün dolar ne kadar? 13 Ağustos dolar ve euro kaç TL? İşte güncel dolar ve euro fiyatları

Bugün dolar ne kadar? 13 Ağustos dolar ve euro kaç TL? İşte günce döviz kurları... Önceki gün ABD tarafından dolara yapılan müdahale Türkiye'ye karşı başlatılan ekonomik savaşı bir kez daha gözler önüne serdi. Son günlerde kirli operasyonla kura yapılan müdahalelerden dolayı birçok insan dolar ve euro'nun ne kadar olduğunu araştırmaya başladı. Peki 13 Ağustos 2018 itibariyle 1 dolar kaç TL? Euro ne kadar? Dolar ve euro'da son durum ne? İşte güncel dolar ve euro fiyatları...

Giriş Tarihi 13 Ağustos 2018, 00:00 Güncelleme 13 Ağustos 2018, 08:36
Bugün dolar ne kadar? 13 Ağustos dolar ve euro kaç TL? İşte güncel dolar ve euro fiyatları

İÇİNDEKİLER


Amerika Başkanı Donald Trump'ın terör destekçisi Papazı için Türkiye'ye başlattığı ekonomik savaş devam ederken kur üzerinde de dalgalanmalar oluyor. Önceki gün Türkiye piyasaları kapalı olmasına rağmen saat 22.00 civarında doların 7.18'e yükselmesi operasyonu gözler önüne seren nitelikteydi. Peki 13 Ağustos sabahında doların güncel fiyatı ne kadar? 1 dolar kaç TL? Dolar kuru bugün nasıl olur? İşte cevapları...

DOLAR NE KADAR?
ABD-Türkiye arasında yaşanan gerilim ardından piyasalarda yaşanan dalgalanma devam ediyor. Dövizdeki yükselişle beraber vatandaşlar Dolar ve Euro kurlarındaki son durumu merak ediyor. 13 Ağustos sabahı saat 07.05 itibariyle dolar 6.80 euro ise 7.74 civarında seyrediyor.


DOLAR ALIŞ NE KADAR? DOLAR NE OLUR?
Asya borsalarının açılmasıyla birlikte gözler Türkiye borsasına çevrildi. şu saat itibariyle piyasalar kapalı olduğundan dolayı dolar alış fiyatı 6.80 olarak görülüyor. Euro'da ise bu durum 7.74 civarında.

Binlerce vatandaş internet üzerinden Dolar'ın bundan sonraki süreçte ne olacağını merak ediyor. ABD'nin başlattığı bu savaşa ve önceki günkü müdahalesine karşılık Hazine Ve Maliye Bakanı Berat Albayrak piyasaları rahatlatan bir açıklama yaptı. Albayrak, "Bankalarımızla birlikte kurdaki bu dalgalandırmanın en fazla etkilendiği kesim olan reel sektör firmalarımızın KOBİ'ler dahil durumlarıyla ilgili aksiyon planımızı hazırladık. Bankalarımız ve BDDK ile beraber gerekli önlemleri hızlı bir şekilde alacağız" dedi.