'İş'ten değil candan

Patronlar iş hayatının stresini hayvanları ile atıyor. Köpek, kedi, bukalemun besleyen işadamlarının kimi hayvanlarını ofise götürüyor. Patronlar, iş hayatındaki titiz yaklaşımlarını hayvanları için de gösteriyor, onları evlatları gibi büyütüyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ağustos 2017 Güncelleme 10 Ağustos 2017, 01:53
’İş’ten değil candan

İÇİNDEKİLER

İş dünyasından pek çok isim hayvan besliyor. Patronların çoğu köpek sahibi iken; kedisi, kuşu ve hatta bukalemunu olan bile var. Hayvansever patronlar, hayvanların iş hayatının tüm stresini aldığında hem fikir. Kimi evinde, kimi çiftliğinde, kimi de ofisinde can dostlarıyla birlikte vakit geçiriyor. Hayvanlara olan sevgisi ile tanınan iş dünyasının ünlü isimleri arasında; Güler Sabancı, Ali Şen, Cem Hakko, Ali Ağaoğlu başı çekiyor... Kimi patronlar da evlerinde besleyemeseler de barınaklara yaptıkları yardımlarla hayvan dostu olduklarını gösteriyor. Besledikleri, kedi, köpek ve kuşları evlatları gibi büyütüp seven patronlar, bu konuda herkese örnek oluyor.



ALİ ŞEN (İŞADAMI):
60 kedi, 12 köpek, 3 gri papağan, 6 renkli papağan, 50 muhabbet kuşu ve 6 tavuskuşu olan Şen, tam bir hayvan tutkunu. "Hayvanları sevmeyenlerin insanlığından şüphe ederim" diyen Şen, "Hayvanlarımızı Yalıkavak'taki çiftliğimizde besliyoruz. Seyahate gidip döndüğümde onların gösterdiği sevinç beni hayata bağlıyor" diyor.



NEVZAT AYDIN (YEMEKSEPETİ KURUCUSU):
Doğum gününde arkadaşının hediye ettiği bukalemunu ofisinde besliyor. Jack adını verdiği bukalemunuyla ofis arkadaşı olduğunu söyleyen Aydın, onun keyfinin yerinde olmasına, düzgün beslenmesine önem verdiğini belirtiyor.



CEM HAKKO (VAKKO HOLDİNG BAŞKANI):
2 tane Jack Russell cinsi ve 3 tane Akbaş cinsi köpeği ile 1 tane kedisi var. Cem Hakko, kedisini her gün işe götürdüğünü belirterek, "Evcil hayvanların hepsi bir süre sonra evladınız gibi oluyor. Sanki hiç büyümeyen çocuklarım var. Çok büyük ve tamamen saf bir sevgi alışverişi" diyor.



Ünlü işadamı Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, köpek tutkunu. Çok sayıda köpeği olan Ağaoğlu, onlarla stres attığını söylüyor.

Özlem Kamer TERCANLI