Kart ücretini geri istedi banka intikam aldı!

Sakarya, Karasu'da esnaflık yapan Seyfettin Ayar, 60 liralık banka kartı aidatına itiraz etmesinin ardından kendisine gelen icra kararı ile şoke oldu.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Kart ücretini geri istedi banka intikam aldı!
Karasu Tüketici Hakem Heyeti tarafından kart ücretinin iadesine verilen kararın ardından banka tarafından dava edilen Ayar'dan mahkeme masrafları ile birlikte 600 TL isteniyor.

Sakarya'nın Karasu ilçesinde esnaflık yapan Seyfettin Ayar, bir bankadan aldığı kredi kartının yıllık 60 lira olan aidatının iadesi için Karasu Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdu. Tüketici Hakem Heyeti, aidatın iadesi yönünde karar verdi. Ancak banka karara itiraz etti. Karasu Asliye Hukuk Mahkemesi, bankanın itirazı ile hakem heyetinin kararını iptal etti. Banka da Ayar'dan mahkeme masrafları ile birlikte 600 TL istedi. Yargıtay'a itiraz süresi içinde karara itiraz etmeyen Ayar'a icra gönderildi.


Takvim Kaynak Tercihleri

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler