Anneler Günü'ne özel!

Türkiye’nin önde gelen kadın giyim markalarından Roman’nın vipdukkan.com’a özel kampanyasının çekimleri Sapphire’de gerçekleştirildi.

Giriş Tarihi 02 Mayıs 2012, 00:00 Güncelleme 02 Mayıs 2012, 14:47
Anneler Günü’ne özel!

İÇİNDEKİLER

Özel alışveriş sisteminin Türkiye'deki en geniş ürün ağına sahip temsilcilerinden biri olan vipdukkan.com, yaklaşan Anneler Günü için birbirinden farklı kampanyalar hazırlıyor.


Bu kampanyalardan en dikkat çekici olanı ise; Roman markası için, Sapphire'de yabancı mankenle gerçekleştirdiği özel konseptli çekimlerle yer alacağı kampanya olacak. İstanbul'un gözde alışveriş merkezlerinden Sapphire'in farklı mekanlarında gerçekleştirilen özel çekim ile anneler günü için özel ürünler de tüketiciler ile buluşmuş olacak.

Bu kapsamda 2 Mayıs günü başlayacak olan kampanya 3 gün sürecek. Farklı tarzda birçok ürünün yer alacağı kampanyada, fiyatlar Anneler Günü'ne özel indirimlerle 24.90 TL'den başlayacak.

Yaklaşık 3,5 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan, tekstilden aksesuara, ev dekorasyonundan çocuk giyimine ve elektroniğe kadar bir çok farklı ürünü, %90'lara varan indirimlerle sahip olabilmek için vipdukkan.com'a ücretsiz üye olmanız yeterli.

Vipdükkan'da; Türkiye'nin her yerinden 7/24 güvenle alışveriş yapabilir, sorularınız için de müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsiniz.