8 Nisan Pazartesi ders var mı? YARIN OKULLAR TATİL Mİ 2024? Pazartesi üniversiteler tatil mi? Bayram tatili ne zaman bitiyor?

Başkan Erdoğan'ın Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne uzatılması kararı sonrasında, kamuoyunda çeşitli sorular gündeme gelmeye başladı. Özellikle öğrencilerin ve çalışanların merakla beklediği konulardan biri de 8 Nisan'ın resmi tatil olup olmadığıydı. Peki, yarın okullar tatil mi? 8 Nisan Pazartesi ders var mı? Pazartesi üniversiteler tatil mi? Bayram tatili kaç gün sürecek? İşte konu hakkında detaylar...

Giriş Tarihi 07 Nisan 2024, 16:55 Güncelleme 07 Nisan 2024, 16:55
8 Nisan Pazartesi ders var mı? YARIN OKULLAR TATİL Mİ 2024? Pazartesi üniversiteler tatil mi? Bayram tatili ne zaman bitiyor?

İÇİNDEKİLER

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte, vatandaşlar özellikle tatil günleri hakkında bilgi edinmek istiyorlar. Bu yıl Ramazan Bayramı, 10 Nisan Çarşamba günü başlayacak ve üç gün sürecek. Ancak, bu durum Ramazan Bayramı öncesindeki günlerde okulların ve üniversitelerin durumunu da gündeme getiriyor.

8 NİSAN RESMİ TATİL Mİ, OKULLAR, ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ?

8 Nisan itibarıyla ilkokul, ortaokul, lise öğrencileri 2. ara tatile başlıyor.

8 NİSAN'DA ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ?

8 Nisan 2024 Pazartesi günü için üniversitenizin resmi sitesi üzerinden bilgi alabilirsiniz.

8 NİSAN RESMİ TATİL Mİ?

Ramazan Bayramı tatilinin uzatıldığını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sözlerimi bitirmeden önce kamu çalışanlarımızın 10 Nisan 2024 tarihinde başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki bir buçuk günlük sürede idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum.


Böylece Salı günkü yarım günü ve Pazartesi gününü bayram tatiline ekleyerek kamu çalışanlarımıza 9 günlük rahatça değerlendirebilecekleri bir vakit verdik.

Genel olarak özel sektörümüzün de böyle yaklaşıma sahip olduğunu biliyoruz.

Ramazan Bayramı'nızı şimdiden tebrik ediyor ve bir buçuk günlük idari izin kararımızın hayırlı olmasını diliyorum. Hepinizi bir kez daha sevgiyle saygıyla selamlıyorum" demişti.