İstanbul'da bugün okullar tatil mi? 29 Eylül 2023 hangi illerde okullar tatil? Son dakika İstanbul, Ankara Valiliği...

Bugün okullar tatil mi sorusu veliler ve öğrenciler tarafından merak ediliyor. Ülke genelinde bir önceki gün akşam saatlerinde başlayan yağış sebebiyle İstanbul ve Ankara Valiliği'nden peş peşe açıklamalar yapıldı. İstanbul'da öğle saatlerinde başlayan sağanak yağış, Avrupa Yakası'nda etkisini artırdı. Büyükçekmece, Başakşehir, Arnavutköy, Küçükçekmece ve Gaziosmanpaşa gibi bölgelerde yollar sular altında kaldı ve bazı iş yerleri su baskınına uğradı. AFAD, yağışların devam edeceği konusunda uyarılarda bulundu. Konuyla ilgili olarak, yağışların sabah saatlerine kadar devam edeceğinin belirtilmesiyle okul tatili hakkında araştırmalar hız kazandı. İşte son dakika valilik açıklamaları ve tüm detaylar...

Giriş Tarihi 29 Eylül 2023, 07:52 Güncelleme 29 Eylül 2023, 07:53
İstanbul’da bugün okullar tatil mi? 29 Eylül 2023 hangi illerde okullar tatil? Son dakika İstanbul, Ankara Valiliği...

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da dün öğle saatlerinde başlayan sağanak yağış, Avrupa Yakası'nda etkisini artırdı. Bu şiddetli yağış nedeniyle okulların tatil olup olmayacağı merak konusu oldu.

📢 İSTANBUL OKULLAR TATİL Mİ?

Okulların tatil edilip edilmediği ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Güncel gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

📌 İSTANBUL'DA YAĞIŞ SABAHA KADAR DEVAM EDECEK!

İstanbul Valisi Davut Gül sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Sevgili İstanbullular, ilimiz genelinde kuvvetli yağış devam etmektedir ve sabaha kadar yağış beklentisi tahmin edilmektedir. Lütfen su basma riski bulunan yerleri ivedi şekilde boşaltınız." ifadelerini kullandı.

❗❗ AFAD'DAN DA UYARI GELDİ

AFAD'dan yapılan uyarıda ise "İstanbul'da kuvvetli yağışların yarın sabah saatlerine kadar sürmesi bekleniyor. Sel yıldırım ve su baskınlarına karşı dikkatli olunmalı" denildi.