''İletişim Platformu'' dernek oldu

İletişim fakülteleri mezunları ve öğrencileri tarafından gönüllü bir birliktelik olarak kurulan İletişim Platformu, günümüz Türkiyesi'nde daha etkin rol alabilmek için ''İletişim Platformu Derneği'' oldu.

Giriş Tarihi 04 Nisan 2012, 13:39 Güncelleme 04 Nisan 2012, 13:40
’’İletişim Platformu’’ dernek oldu

İÇİNDEKİLER

Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, yaklaşık 300 üyesi olan İletişim Platformu'nun resmiyet kazanarak dernek kimliğine kavuştuğu duyuruldu.

Üyeleri arasındaki birlikteliğin sürekli ve kalıcı olmasını amaçlayan derneğin, her türlü sosyal, kültürel ve mesleki eğitim amaçlı etkinlikler düzenleyeceği, öğrenci üyelerini günün şartlarına göre özellikle basın sektöründe aranan, kalifiye bir eleman olabilmesi için başta staj imkanı sunmak üzere, donanımlı bir şekilde yetiştirmeyi amaçladığı, bunu da mezun üyelerinin gönüllü desteğiyle yapmayı hedeflediği duyuruldu.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu Ali Yeşildal'ın dernek başkanı olduğu bildirilen açıklamada Yeşildal ''Hazırlayacağımız raporlarla hem iletişim fakültelerinde eğitim kalitesinin artırılmasını, hem de düzenleyeceğimiz eğitim programları ile öğrenci arkadaşlarımızı daha donanımlı hale getirmeyi hedefliyoruz'' ifadesi kullandı.

Son olarak Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk'ü ağırlayan ''İletişim Platformu'', dernek üyeleri ile 8 Nisan Pazar günü yapacağı ilk toplantısında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Devran'ı biraraya getirecek.